Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je kje spoštljiva, iskrena, poštena ženska?

Je kje spoštljiva, iskrena, poštena ženska?

Pozdravljena.

Sem urejen, pošten, deloven, umirjen moški v prvi polovici 40-tih let. Ker žena ne zna ceniti tega kar ji nudim in kar ima doma, razmišljam o odhodu. Imam precej prihrankov v različnih naložbah. Sem skromen in zadovoljen z malenkostmi.

Ker pa mi denar ne pomeni prav veliko in mi ljubezen, spoštovanje, zaupen in iskren odnos pomeni največ v življenju, želim spoznati prijetno, pošteno, spoštljivo žensko.

Če razmišljaš o odhodu od svojega partnerja, in si pripravljena iti skozi proces najinega spoznavanja in pridobivanja obojestranskega zaupanja, si morda prava zame.

Prilagam mail, če razmišljaš o čem podobnem:

[email protected]

Sem se prijetno nasmejala;)

Ženska naj bo
spoštljiva
iskrena
poštena

in to napiše moški, ki je poročen in bo varal- tragikomično.
Ja, ja saj je napisal, da razmišlja o ločitvi.

Ne more se od drugih pričakovati, kar sam nisi.

Pozdravljena.

Sem urejen, pošten, deloven, umirjen moški v prvi polovici 40-tih let. Ker žena ne zna ceniti tega kar ji nudim in kar ima doma, razmišljam o odhodu. Imam precej prihrankov v različnih naložbah. Sem skromen in zadovoljen z malenkostmi.

Ker pa mi denar ne pomeni prav veliko in mi ljubezen, spoštovanje, zaupen in iskren odnos pomeni največ v življenju, želim spoznati prijetno, pošteno, spoštljivo žensko.

Če razmišljaš o odhodu od svojega partnerja, in si pripravljena iti skozi proces najinega spoznavanja in pridobivanja obojestranskega zaupanja, si morda prava zame.

Prilagam mail, če razmišljaš podobno:

[email protected]

Ne piši kaj in koliko imaš,ker ti bo presneto žal.Danes je težko najdit ljubezen in spoštovanje vse je samo v denarju in izsiljevanju.Pamet v roke.

Saj sem napisal, da mi ljubezen in spoštljiv odnos pomeni več kot ves denar.

Pozdravljen,

da bi se pa najprej ločil. Si vzel nekaj časa zase? A to pa ne?

Če ti ni biti z ženo se loči in bodi samski. Za kuhanje in seks pa rajši kako drugače poštimaj da nebo isto.

hehehe, ko se boš ločil, boš imel samo še polovico.
takih žensk je kolikor hočeš, samo večina ne mara lažnivih varalic in imajo še kako prav.

Tudi meni pomeni iskrenosti, poštenost največ, ampak očitno moskim ne…ne najdem takega, ki bi bil zvest….pri 46 pa ne zagledam tolk stara sem obupala.

Pozdravljena.

Prilagam mail, če tudi ti razmišljaš o čem podobnem:

[email protected]

Si še za?

samo tisti ni pošten, vara, ki ne ve, kako je biti sam. ki ne ve, kako težko je
najti svojo ljubezen, misleč, da če gre narazen, bo že našel novo (drugo).
Morda, sam takih moških pa tudi ne bi bilo potrebno izbrati, kajti zgodba se bo ponovila

Miša, predvidevam da si tudi ti šla čez to kot jaz. Če želiš ti pošljem kontakt pa se malo izpihava eden drugemu.

To pa je hudo…

Še ena s podobno izkušnjo?

Še ena s podobno izkušnjo?
[/quote]Res je….

Res je….
[/quote]
In kako si se soočila s tem? Si že prebolela? Kaj ti daje moč za naprej?

In kako si se soočila s tem? Si že prebolela? Kaj ti daje moč za naprej?
[/quote]… Čas celi rane… 😂 Seveda sem… Bolje biti dobro sam s sabo, kot slabo in v vezi z nekom, ki te ne osrečuje… Tako nekako gre… 😋

Pozdravljena,

sem urejen, pošten, deloven, umirjen moški v prvi polovici 40-tih let. Ker žena ne zna ceniti tega kar ji nudim in kar ima doma, razmišljam o odhodu. Imam precej prihrankov v različnih naložbah. Sem skromen in zadovoljen z malenkostmi.

[email protected]

Pozdravljena,

sem urejen, pošten, deloven, umirjen moški v prvi polovici 40-tih let. Ker žena ne zna ceniti tega kar ji nudim in kar ima doma, razmišljam o odhodu. Imam precej prihrankov v različnih naložbah. Sem skromen in zadovoljen z malenkostmi.

[email protected]

Živjo, se strinjam s tabo.

Živjo!

Vidim, da iščeš žensko.
Lep pozdrav

Hey Tamara.

Dej nek kontakt, kjer si dosegljiva za pogovor…

Lp

Sej sem ti pisala na maijl.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close