Lyoness kartica

Slišim veliko o tej kartici, pa me zanima, če ima kdo tukaj kakšne izkušnje z njo.
Se to splača imeti ali je še ena izmed mnogih piramid, kateri nasedajo Slovenci?
Hvala.

ni piramidna shema, ampak tako imenovana mrežna shema. Sicer pa enako učinkovito vlečejo denar od naivnežev kot vsi ostali.
Če bi rada kaj denarja dobila nazaj oz.kaj prišparala ti jo močno svetujem – poglej njihovo spletno stran in nikjer ne boš dobila denarja nazaj kot pa pri LYONESSU !!! GARANTIRANO

glej, glej, kako novači… tvoja garancija ni vredna počenega groša
Če nimaš kaj pametnega povedat – enostavno spreglej tole stran ! Povedala svoje mnenje ,družba pa naredi po svoji vesti !!!!
Vsi smo potrošniki in prav vsi kupujemo in zapravljamo in zakaj ne bi imeli kartico z ugodnosti oz.rabatno kartico ,kjer se v določenih trgovinah na tvoj račun vrača denar.Zakaj potemtakem ne bi izkoristili Lyoness kartico in kupovali tam ,kjer se ti obrestuje !
Več informacij najdete na http://www.lyoness.si
Ugodno nakupovanje
ni fora v tem, da ne bi – temveč v tem da v sistemu ni pravih firm oz lokacij. Vsaj kolikor tisti iskalnik pravilno pokaže.
Če bo kdaj drugače pa… mogoče.
Ko odprete njihovo spletno stran se vam na levi strani odprejo strani in kliknite na trgovce v vaši bližini in na isti strani se odprejo vsi ,ki so v sistemu Lyoness ! Najbolj znani so Lidl,Muller,Palmers,Baumax,Vogele,……… še in še… !!
V večini trgovinah se uporabljajo boni in pač namesto gotovine uporabim bone,ki si jih prej nabavim in na ta način se ti nekaj denarja povrne nazaj !!! V vsakem primeru pa tako ali tako moraš v trgovino po nakupih in se pač odločiš za najboljšo varianto – Lyoness !!
Pa srečno

Tale Korl ga pa seka. Pa saj ni potrebno nobenega denarja vlagat. Samo kupuješ v trgvinah v sistemu Lyoness (in v vseh sosednjih državah tudi) ter v zameno dobiš popuste, ki se seštevajo in izplačajo v gotovini na vaš Osebni račun.
Lp

Odslej lahko kupujete v sistemu Lyoness tudi počitnice in potovanja…
Glejte prvomajsko in poletno ponudbo na http://www.mojcenter.net

mene pa zanima če je kaka članarina al če jeb potrebno kaj plalčevati, da jo lahko koristiš?
l.p.

cashback je 1%, to je če jst kupim neki za 50€, dobim nazaj 0,5€, brezveze
sploh pa so trgovine, ki so v naši bližini oz v slo kar ene, v katere gre človek kupovat enkrat na leto ali sploh nikoli. meni osebno je to čisto brez veze

Članarine v Lyonessu ni! Sistem sem dokaj dobro preštudiral! Gre za to, da se trgovina odpove 4-28% vrednosti nakupa (odvisno od branže). 1%, čeprav tega ne povedo, pokasira sam Lyoness, saj se na ta način vzdržuje celoten sistem, 1% (v Avstriji2%!!!) je direktnega povračila, 2×0,5% dobita naš priporočitelj in priporočitelj le-tega (potem se linija zakluči), ostanek pa se zbira na pozicijskem računu. Glede pozicij, pejte lepo na kk INFO, pa bote natančno zvedl vse, ker jst ne bom cajta zgublu klele. Vg lavnem, sistem, ki bo obstajal dokler bomo nakupoval, šir se iz dneva v dan in uporabniku omogoča, da iz vsega obračanja denarja, ki poteka med trgovci, nekaj dobi (ena redkih pozitiunih lastnosti kapitalizma).
lyones deluje po sistemu denarnih verig, princip je enak, je pa res da je začetni vložek manjši ,ampak če pa želiš priti do pozicij moraš vložit, in če hočeš hitro prit do pozicij moraš vložit od 1000 evrov naprej, ker drugače je vse skupaj nič…skratka, gre za nateg, čeprav v manjšem obsegu kot pri ostalih denarnih verigah+ hudič se skriva v drobnem tisku…in ja, dobra lastnost kapitalizma…predvsem ima dobre lastnosti za guruje ki so na vrhu in širijo verigo, vsi ostali pa, kot ponavadi, delajo zanj(e)

Pa ni hudiča v drobnem tisku.Ga nisem našla,pa sem ga velikokrat prebrala.Res je,dobro služijo tisti,ki imajo močno mrežo potrošnikov oz.velik promet,pri trgovcih,ki dajo lyoness skupnosti rabat.Zakaj pa ne bi služili,saj ogromno potrošnikov pripeljejo do teh trgovcev?????In trgovci jih v zahvalo za promet nagradijo…A kdo pozna trgovca,ki si ne želi povečat prometa???
Tu je zadovoljnih več:potrošnik,ker ima rabat,trgvec,ker naredi promet,tisti,ki se trudi in širi sistem,in ljudje po celem svetu ,ki so pomoči potrebni(projekti v afriki,mehiki itd)…
ja, vsi trošimo in pri tem dobimo vsi denar nazaj? je tako? se pravi jaz (karikiram), moram zapraviti 100 evrov, da dobim nazaj 1,5 evra? 1,5 evra gre v žep tisteg ki me je priporočil, 3 evre pa si vzame lyoness ( kdo ima sedaj največ profita? jaz ali lyoness?) lepo te prosim, vsi veliki trgovci ti ponujajo rabatne kartice in sicer ne z povračilom ampak z direktnim popustom tudi do 20%, torej, kaj se mi bolj izplača pri zapravljenih 100 evrih? dobiti nazja 1,5 evra ali plačati za nekaj kar stane 100 evrov 80 evrov?..kot sem povedal, to si je nekdo izmislil, deluje po sitemu piramide ( čeprav temu sedaj rečejo binarni sistem),,tole bo živelo par let, nekaj posameznikov si bo napolnilo žepe, potem si bodo pa izmisli nekaj drugega, je pa res, da te nič ne stane ( začetni vložek je 10 evrov), je pa tud res da ni nobene koristi od tega

Poskušal si analizirati pri zapravljenih 100 eur,kaj ima potrošnik od tega.Tvoj izračun je napačen.
Kaj imaš če 100 eur zapraviš npr.v mullerju(8% rabat):
1./1% takoj nazaj =1 eur
2./2×0,5% oz.2x 50 cent za ljudi ,ki so priporočili kartice(lahko vpišeš svoje družinske člane,in ostane ta denar v družini
3./ostane nama še 6% oz 6 eur,ki gre na pozicijski račun,in nama na dolgi rok prinese še dodatni rabat oz.denar to je 69,84 eur.ali se potrošnikom izplača presodite sami.
aja,lyoness ima od vsakega prometa 1% to je v našem primeru 1 eur.
Vprašanje za vsakega,ki mi želi odgovoriti:Komu se od vseh najbolj izplača?
Moja družina ,ki šteje pet članov sistem z veseljem koristi,in mi prigospodari zelo veliko denarja nazaj…

Včasih se prav začudim nad slovensko naivnostjo..
Vso srečo pri “prigospodarjenju” velikih zneskov!

Sreče ne rabim,ker sistem funkcionira,preverjeno !!!

mogoče res ne potrebujete sreče, vsekakor pa potrebujete kakšno “dobro čistilo proti spranim možganom”!
Se slišimo čez kakšno leto ali dve, če sistem še vedno deluje, oz. če deluje tako kot ste si to zamislili in kakšno je vaše finančno stanje!
P.S. Redno se udeležujte info-tov in poslušajte te prelepe stavke vaših coage-ev če ne se vam lahko možgani očistijo!

mogoče res ne potrebujete sreče, vsekakor pa potrebujete kakšno “dobro čistilo proti spranim možganom”!
Se slišimo čez kakšno leto ali dve, če sistem še vedno deluje, oz. če deluje tako kot ste si to zamislili in kakšno je vaše finančno stanje!
P.S. Redno se udeležujte info-tov in poslušajte te prelepe stavke vaših coage-ev če ne se vam lahko možgani očistijo!

Preverite tudi čez dve leti, prav tako vaš TRR koliko ste si “prigospodarili”..
Hitro še kakšno pozicijo (ko slišim tole besedo me zmrazi) nabavit, pa še kaj v tuje države vložit!
Do takrat pa le pe kakšen info obiskat, da vam ti vaši predstavniki povedo kakšno spodbudno…
(kaj si ne morete zapomniti tega od enkratnega obiska??)
LP

Tole je meni res nekaj vrhunskega za nateg folka ki že tako nič nimajo.
Gredo z gotovino po bone za več sto evrov in potem celo leto tako, da na koncu dobijo 10€ bonusa. Vmes pa sploh ne razmišljajo da mogoče 30km prevozijo v eno smer več kot bi za v drugo bližjo trgovino in da so mogoče v njihovi Lyoness trgovini za 10% cene višje. Za crknt smešno.
Ampak vse se očitno da, če dobiš nekaj butcev na kup ki novačijo še večji kup butcev. Pa brez zamere, vsaka podrobnost s sodelujočimi je zgolj naključna. Če pokličete v naslednjih 20 minutah dobite kartico zastonj, pa še eno za drugega družinskega člana.

Mene pa zanima ,če lahko kupujes na s.p. določene izdelke(cigareti),ima tobačna zelo mali rabat…lp
Forum je zaprt za komentiranje.