Neresnosti fanta pri 39letih
Pozdravljeni!
Upam, da mi boste znali pomagati. Stara sem 23, moj fant pa bo star cez en teden 36let. V zvezi sva skupaj 3leta. Lansko leto sva imela neprijeten obcutek, ko sem morala splaviti zaradi tega, ker nisva imela službe. A mislim bolj da on ni resen glede družine da bi imel kaj vec s mano. A vedno sem sanjala kot majhna deklica, da bom imela saj enega otroka. Pol mi pravi, da jih jaz nočem imeti a zgleda da jih on noce imeti pa on ima zdej službo.
Tudi moj je bil 35 pa sva nacrtovala kasneje pa je vseeno zahteval splav, tako da mislim da je velik neresnih, neodgovornih, sebicnih in nezrelih fantov. ce imas moc pojdi naprej, s fantom s katerim si imela splav ni prihodnosti in tudi ce bi imela kasneje otroke se najveckrat zgodi da gredo narazen. glede na tvoja leta si zasluzis mlajsega, predvsem bolj resnega in nekoga ki te bo imel rad in te cenil. tak nikoli ne glede na situacijo ne bo zahteval splava. jaz sem sla stran od svojega ker sem tocno to dojela. veliko srece ti zelim
Jaz sem star 36 let in takega obnašanja ne morem verjet.
Sploh ne razmišljaj in takoj zamenjaj fanta, ne bo ti žal.
Če odštejemo absurdno poimenovanje nekoga pri 30+ letih kot “fanta”.. se je potrebno zavedati, da če vam človek pove, kaj hoče in želi.. vaše želje pa se razlikujejo.. gre za neodgovornost z vaše strani, ker s tem človekom ostajate.
NEODGOVOREN JE ČISTO VSAK, KI OSTAJA Z NEODGOVORNIM ČLOVEKOM.
Odgovoren človek ne živi z neodgovornim. Tega ni.
Forum je zaprt za komentiranje.