PREVARAN, IŠČEM DRUGO …
Dobrodošel v klubu bi lahko rekli, ane:)
Evo, … po dolgoletni in stabilni zvezi (17 let) in pri svojih 39 letih, sem še sam doživel to blamažo prevare, kot še mnogi drugi. Jao, kako pa to razsuje odnos in rani človeka, nisem si znal niti predstavljati prej kako to boli. Škoda, da gre lahko dobra zveza po gobe samo zaradi neumnosti, sebičnosti in egoizma enega od partnerjev. Zdaj ji je žal, jok in stok ter kesanje, ampak na žalost pozno, nazaj se ne da zavrtet. Je treba prej razmišljat, ko se vse ta dobro zdi kar samoumevno (pa nikoli zadosti), ane.
Itak, da nisem brez napak, ampak toliko se pa vseeno cenim in imam ponosa, da se zavedam, da bi bla marsikatera vesela takega desca. Sem samostojen, urejen, fit športnik, izobražen, dobro zaslužim, zgledam, … pa še ful rad kuham:) …
Rad bi spoznal kakšno simpatično punco, sproščeno, urejeno, fit, luštno;), leta niti niso važna, če je glava zadosti zrela, … za kakšen sproščen klepet, prijateljstvo, če se ujameva pa mogoče še kaj več …
Moj kontakt: [email protected]
Imaš prav. Je velika bolečina. Po dveh letih kar sva šla narazen, še zmeraj upam, da se pomiriva. On je bil tisti ki me je prevaral, pripravljena sem bila mu vse oprostiti, vendar on si tega več ni želel. Tolko huje pa je, če še imata otroka in najbolj me skrbi, kako to vpliva na otroka, čeprav oba kot starša se trudiva, zato pa imava stike in tolko dlje časa potrebuješ, da preboliš in tudi oprostiš. Še zmeraj upam, da si bo premislil.
Veliko sreče, nisem pa prepričan da je MON najbolj primeren za iskanje partnerja
In zdaj ker je popestrila po 17 letih enkrat svoje spolno življenje, pa ti že iščeš štrik? Moje mnenje je, da je to celo v več primerih zdravo za zvezo,partner pa je celo manj zatežen,pa še kako novo znanje prinesev vajin odnos.Če ona srečna, si tudi ti, razen če si sebičen, akr sumim da si. Ta beseda pomeni,da si nekoga lastiš, kot bi si ga sam delal za sebe v službi na trojih in nedaj bože,da ga kdo le pogleda. No sicer to je proti kakim krščanskim naukom in ljudje smo si različni. Je parazlika, ali nekdo le skoči čez plot, za popestritev,ali pa skoči čez plot, in kasneje sploh več ne misli skočit čez istega nazaj…ČE je to ta prvo pol ok zate in jaz se na tvojem mestu ne bi tak žrl. JASMINA ima probleme z unim ta drugo vrsto skoka čez plot,ki pa je problem. Tut jaz sem občutil unga ta drugega, želel pa sem si,da je ta prvi:(. Ja IKJA morda maš tut to prav.
Tastar jaz ti privoščim da najdeš eno fejst babo, samo ne sprijazni se iz obupa. Pravilno da si sedanjo dal na čevelj. Ženska prevara moškega ker ga ne spoštuje več in tega se ne da zavrteti nazaj.
Sploh če je to znanje o klamidiji, gonoreji ali sifilisu. 😀
Bi te zanimao transđender? Stara sem štitištiredeset, visoka sto osaminbesedemdeset, šesinšeszdeset kila, izvajam tu dominaciju,lakome pošpricaš,lako se ti poščijem u usta. Sem urejedna,privat sms.
Magdalena
Forum je zaprt za komentiranje.