Najem prostora za rojstnodnevno zabavo v LJ
Pozdravljeni!
Zanima me če poznate kakšen primeren klub, kočo, prostor za praznovanje rojstnega dne. Cca. 40 ljudi, cena do 150€, z WC-jem, šankom, (mešalno mizo) in da je možno prespat…
Prosim za kontakt…
Hvala 🙂
toliko mi plačamo čiščenja za takšno skupino kot ste vi…lahko pa greste za ta denar v kakšen kozolec brez oken in vrat
ja Pinky-binky-če hočeš met mal bolj na ivoju-računaj minimum 1500 eur!
jest poznam sicer en lokal, kjer bi lahko malo cenej skoz prišla…
Mogoče ti bo ta lokal v redu: lokal v trzinu- Monte Carlo – piše da je za 70-100 ljudi samo se mi zdi da bo za 40-50 lih prav.
ok, pozante kirkol drek za 150€?
Hvala lepa :*
Pred letom smo imeli mi en žur pri enem bajerju pri Vidmu. Cena je bila 200 eur in je vključevala prostor za ene 30-40 ljudi (če se malo stisnejo), šank in WC. Pijača in jedača je bila seveda plačana posebej. V Ljubljani pa je cena še višja.
Zdravo,
Pinky poznam dobr lokal, ki ga lahko najameš mislim da za celo za nižjo ceno od 150 eur. Nahaja se malo ven iz Ljubljane v Kamniški Bistrici. Ampak res lepa narava v tisti okolici vse odtehta..Imajo tudi dobro ozvočenje in disko kuglo in zganjeteko, mi smo imeli zraven tudi animacijski program in je bilo res fino. Če te zanima si poglej na njihovi strani
Lp
Ravno prejšnji vikend sem praznoval v Mint Cafe-ju v Ljubljani in sem bil ful zadovoln. Fajn lokacija – center BTC Citya. Bilo nas je 50, drugač naj bi bil pa lokal namenjen za do 70 ljudi. Pijače ni zmanjkalo, je pa fajn, ker se da naročit tut pizzo, brusketo … Se da pa fajn zment z lastnikom, je zelo prijazn! 🙂
Zdravo,
zanima me če kdo ve, če je kje v Lj za najet kako dobro kočo, al pa gostilno, pub… nujno rabmo za eno 18-tko… 🙂 za tam okol 30-40 folka…
plis za pomoč bi bla ful hvaležna… 🙂
mi smo nekoc bili v crnucah na enem polju sred nicesar, dobesedno lesena koca s sankom, velik prostor ter jogiji.
Ha,ha,ha….Exotic za pravo fešto morajo bit tudi jogiji na razpolago? 🙂
———————–
Mihec vpraša mamico:
“Mami, mami, zakaj sem jaz takšen?”
“Ma, mulc bodi tiho, ti ne veš kakšen žur je bil, bodi vesel, da ne lajaš….”
Ha,ha,ha….Exotic za pravo fešto morajo bit tudi jogiji na razpolago? 🙂
———————–
Mihec vpraša mamico:
“Mami, mami, zakaj sem jaz takšen?”
“Ma, mulc bodi tiho, ti ne veš kakšen žur je bil, bodi vesel, da ne lajaš….”[/quote]
mi jih nismo uporablal 😀 ker so bli celi neki umazani, pobruhani-sicer spucani 😀
Vem za dober prostor za rojstnodnevne zabave, obletnice, dekliscine in podobne stvari v zeleni jami ob železnici 14 oddajo prostor za 70 ljudi imajo lokal telovadnico, wc in se marsikaj kontakt pa je 041730770 🙂
Mi smo našli en plac v centru Ljubljane, kjer se da vse zmenit. Najboljše da objavim kr FB
https://www.facebook.com/pages/Arest-Club-Ljubljana/240095312816167?sk=info
Moj kolega pa je bil DJ. Najem nas ni koštal nič, za pijačo smo se pa tudi zdilali
Pozdravljeni.
Mi smo pred kratkim imel 30 letnco u okolici Grosuplje. Imajo prostor za cc 40ljudi poskrbijo za ozvočenje, hrano in pijačo pa še za pošteno ceno se da zmenit.
Najdli pa smo jih na link
Lp Janez M pa prijetna praznovanja
Hej! Jaz bi pa rabila za 20ko, ce kdo ve za kasno koco cca 30-40 folka pa po moznosti da so se kasni kavci jogiji karkoli za prespat pa cim blizje ljubljani.
bi mi lahko dali kontakt prosim
Forum je zaprt za komentiranje.