samostoječe nogavice
Končno me je fant prepričal, da sem si kupila samostoječe nogavice.Fant jih obožuje na mojih nogah, hoče, da jih nosim, jaz pa se v njih ne počutim dobro, raje imam kar žabe. Jih ve nosite pogosto? Jih zaradi vasega dragega ali zaradi sebe, kako se ve počutite v njih?
Sama jih pogosto nosim (kadar je mraz). Nosim jih zaradi sebe, dobro se počutim, kupujem pa jih v Emporiumu, znamka Dim.
Tudi sama sem jih pogosto nosila (trenutno ne morem) in ko se bo v aprilu stanje znova “normaliziralo”, vem da jih bom spet. Ne zaradi partnerja, ampak zaradi sebe, ker so mi ful všeč.
Kupim jih pa kjer jih imajo in takšni ki so mi všeč tudi vizuelno.
Jaz pa sem si pred kratkim kupila korzet s pascki in sem hotela samostojece nogavice (ki imajo okrog silikon) pripeti na te pascke, pa ni slo. Ali obstajajo posebne nogavice za te pascke? Na kaj pravzaprav pripnem?
Meni uspe paščke pripeti tudi na najlonke s silikonom.
Mislim, da ima Polzela nogavice, ki ti gor stojijo samo tako, da jih pripneš s paščki.
Rob nogavice pripneš s paščkom.
Je pa odvisno kakšen patent zapenjanja je.
Jaz uživam v nošenju samostoječih nogavic……problem je samo ta, ker so pregrešno drage, jaz pa jih hitro raztrgam…:))
Glede na to, kolikšna je cena bi morale bit trpežnejše.
Kupujem pa nogavice Polzela…..tiste z ozko čipko so mi bolj všeč kot tiste z široko.
Ima pa Polzela prav nogavice namenjene za nošenje z pasčki, tiste pa niso tako drage…mislim da okoli 400 – 500 SIT…….Tiste pa oblečem takrat ko zapeljujem mojega dragega.::))))
Sem pa ravno ta teden kupila polzelske samostoječe z široko čipko….in imajo v čipki samo dva pasova silikona. Ponavadi je ta čez čelo čipko. In sem jih oblekla samo enkrat in še takrat so takoj zlezle dol…..jih grem po praznikih obvezno reklamirat, ker ne mislim denarja metat stran…..
lp
Gre za nek cuden patent s krogcem – vem, da sem trapasto to opisala, ampak… Zdi se mi, da naj bi delovalo tako, da vmes pripnes nogavice, vendar je silikon predebel, cipka se bo pa strgala. Skratka ne dojemam te logike.
Jaz ima iste. Spodaj pod nogavico daš tisti del kjer je krogec , potem vmes nogavico in povrhu zgornji del, kjer krogec vtakneš na sredino in potegneš nazaj proti ožjemu delu, da se zaskoči in tako potem tudi drži.
Spredaj si zapnem sama, zadaj pa mi mora moj pomagati. In bodi brez skrbi, nogavica se ne strga zaradi tega.:))
Čipka pa je predebela, da bi jo vlekla skozi, čeprav sem že to tudi poskusila enkrat in je uspelo. :))
Kupi nogavice ki so namenjene prav za pas in bo uredu.
lp
Hvala, ker si se potrudila in mi odgovorila. Bo za silvestrovo akcija ;)))).
LP
Ne nosim. Skrajno neudobno.
Če so samostoječe, so pač samostoječe in ne rabiš nobenih paščkov!
Mene pa moti, ker nimam najbolj suhih nog ( ne pa tudi debele ), ker se mi tam kjer se nogavica konča full zažre v nogo in ne zgleda nič kaj prijetno. drugače mi je pa full sexy.
Sem nosila samostoječe nogavice, so mi bile zelo dobre dokler nisem dobila alergije, predvidevam da na silikon. Na koži so se mi naredili rdeči madeži, ki so zelo srbeli. Potem jih en teden nisem oblekla. In sem po nekaj urah dobila krvave madeže na koži. Tudi moja prijateljica jih ne nosi več zaradi podobnega problema.
Karmen
Tudi meni so se noge, tam ko te nogavica stisne vnele- alergija ali kaj in potem me je peklo. Čeprav drugače so mi pa všeč. Samo potem si jih nisem več kupila.
Ampak punce, a vas ne zebe, če nosite te nogavice in krilo? Mene bi še spomladi zeblo. Kaj pa vnet mehur in te stvari?
Jaz sem jih oblekla edino za svojo poroko. Od silikona sem pa na obeh nogah pokasirala dva žulja.
Sicer se mi pa za pozimi res ne zdijo najboljša izbira, ker sem bolj zmrznjene sorte (imam žabe tudi pod hlačami).
Z eno besedo neudobno
lej tkole ti rekla…domnevam po nicku da imaš 32 let (oprosti če se motim) uglavnem jst sm stara 17 in jih moj tip tut ful rad vidi na meni in mi jih je že enihpar kupu in tut nem ne paše jih nost samo ko se pa kdaj spraviva k stvari in k veva da bo dolgo in nežno pol jih oblečem drgač pa nikol…
Meni so super, pa še za info, najcenejše pa še vedno kvalitetne sem našla tukaj: nogavice
ahh, link ne dela, se oproščam, nogavice oziroma samostoječe nogavice bo pravi 🙂
Jaz najraje nosim samostoječe. Redno jih nosim v pomladi in poleti, ko je prevroče za prave žabe in premrzlo za biti brez njih 🙂 Rada imam barvaste in takšne malo navihane. trenutno imam par ogledanih tukaj, KLIK, res so posebne 🙂
..
Forum je zaprt za komentiranje.