Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Diskretna ljubimka….

Diskretna ljubimka….

Prijeten, urejen, poročen 44-letnik, s smislom za humor, želim po tej poti spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje. Če se ti mož ne posveča in si želiš diskretno druženje, mi piši.

[email protected]

Prijeten, urejen, poročen 40+ letnik, s smislom za humor, želim spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje. Če se ti mož ne posveča in tudi ti želiš diskretno druženje, mi piši.

[email protected]

se trenutno jaz posvečam.

Prijeten, urejen, poročen, s smislom za humor, želim spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje. Če se ti mož ne posveča in tudi ti želiš diskretno druženje, mi piši. Pripravljen sem te tudi razvajati, v kolikor bo kemija obojestranska….oglasi se mi z opisom.

[email protected]

Prijeten, urejen, poročen, s smislom za humor, želim spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje. Če se ti mož ne posveča in tudi ti želiš diskretno druženje, mi piši. Pripravljen sem te tudi razvajati, v kolikor bo kemija obojestranska….oglasi se mi z opisom.

[email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close