Iščem moškega za sex
Ojla
Ločena 32 letnica iz Lj,177/55/4 iščem moškega za sex brez obveznosti.
Klara
a 4 je dolžina tiča ☺
In za to si rabla odpret temo na anonimnem forumu ? A se hecaš ? 😀
Saj piše, da si brez obveznosti. To pomeni, da ti ne bo treba niti denarja pospravljat. :))
Kaj pa cena? Koliko nam moškim plačaš?[/quote]
SORRY,od kdaj pa si ti MOŠKI????
Se govori, da si bolj mičken v hlačah,baje cca.7 cm?????Hmmmm……………..Sara mi povedala!
Se govori, da si bolj mičken v hlačah,baje cca.7 cm?????Hmmmm……………..Sara mi povedala![/quote]
Matjažko, upajmo da je bila samo tista “jasnovidka” Sara. :))
veliiiiiiikega v usta
in majhnega v ritko
istočasno 🙂
Se govori, da si bolj mičken v hlačah,baje cca.7 cm?????Hmmmm……………..Sara mi povedala![/quote]
Ah, vidim, da si brez denarja… 🙁 Danes bi vse zastonj nekaj.
Za plemenskega štajerskega žrebca se moraš znati denarno izprsiti, če si željna zabave. 😀
Matjažko, upajmo da je bila samo tista “jasnovidka” Sara. :))[/quote]
Tebe tudi zanima, če bi imela pogum, bi me vzela s sabo na morje, da bi ti ribice pekel na žaru. :)))
super,jz tudi iščem žensko…oglasi se….
Daj kontakt naslov, ga boš fasala 3 ure brez prestanka in to faf, analec in vaginalec.
Ni resna tale ponudba…..
Te srnice ne bo noben nabijal, ker je verejtno kakašn homič, ki mu je samo dolgčas in je daleč od srnice s tistimi merami in pravimi joški .
ce imas kake potrebe katere ti neupas vsega reci pa kar v francijo pridi
sem ze vse za tebe pripravil
iščem potrebno starejšo gospo ,sex ,sex in sex ….se dobiva pod joštom pri kranju ….lahko v zelo zgodnjih jutranjih ur …
saluti kje pa zelis da se najdemo daj mi neki kontakt kjer te lahko dobimo mail box prosim
Ce rabis muskega za uzivanje poklici me i mislim da bos zadovolna
Koliko nekih potrebnežev s polnimi jajci na kupu. Napišeš lažni oglas za provokacijo in razkrinkaš vse potrebne junce, ki nikjer fu kat ne dobijo.
išči še kje drugje … mogoče te pa vsaj komar piči
Ti si pa že res počasi zaslužiš priznanje vodilnega bedaka tukaj. Kako to, da te po vsem tem trudu še vedno ne opazijo?
Forum je zaprt za komentiranje.