Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem moškega za sex

Iščem moškega za sex

Ojla

Ločena 32 letnica iz Lj,177/55/4 iščem moškega za sex brez obveznosti.

Klara

a 4 je dolžina tiča ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

In za to si rabla odpret temo na anonimnem forumu ? A se hecaš ? 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In zato si prišla sem?:) Kaj vidiš potencial?:)))

Kaj pa cena? Koliko nam moškim plačaš?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj piše, da si brez obveznosti. To pomeni, da ti ne bo treba niti denarja pospravljat. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa cena? Koliko nam moškim plačaš?[/quote]

SORRY,od kdaj pa si ti MOŠKI????

Se govori, da si bolj mičken v hlačah,baje cca.7 cm?????Hmmmm……………..Sara mi povedala!

Se govori, da si bolj mičken v hlačah,baje cca.7 cm?????Hmmmm……………..Sara mi povedala![/quote]

Matjažko, upajmo da je bila samo tista “jasnovidka” Sara. :))

veliiiiiiikega v usta
in majhnega v ritko
istočasno 🙂

Se govori, da si bolj mičken v hlačah,baje cca.7 cm?????Hmmmm……………..Sara mi povedala![/quote]

Ah, vidim, da si brez denarja… 🙁 Danes bi vse zastonj nekaj.
Za plemenskega štajerskega žrebca se moraš znati denarno izprsiti, če si željna zabave. 😀

Matjažko, upajmo da je bila samo tista “jasnovidka” Sara. :))[/quote]

Tebe tudi zanima, če bi imela pogum, bi me vzela s sabo na morje, da bi ti ribice pekel na žaru. :)))

super,jz tudi iščem žensko…oglasi se….

“srnicamala”, če me po akciji pelješ na pir, v staro ljubljano, se lahko kaj dogovoriva….

Daj kontakt naslov, ga boš fasala 3 ure brez prestanka in to faf, analec in vaginalec.

Ni resna tale ponudba…..

Te srnice ne bo noben nabijal, ker je verejtno kakašn homič, ki mu je samo dolgčas in je daleč od srnice s tistimi merami in pravimi joški .

kaj se ti je pa zgodilo srnica?rogeci zrasli?
če niso me poišči na ZS….

ce imas kake potrebe katere ti neupas vsega reci pa kar v francijo pridi
sem ze vse za tebe pripravil

iščem potrebno starejšo gospo ,sex ,sex in sex ….se dobiva pod joštom pri kranju ….lahko v zelo zgodnjih jutranjih ur …

saluti kje pa zelis da se najdemo daj mi neki kontakt kjer te lahko dobimo mail box prosim

Ce rabis muskega za uzivanje poklici me i mislim da bos zadovolna

Koliko nekih potrebnežev s polnimi jajci na kupu. Napišeš lažni oglas za provokacijo in razkrinkaš vse potrebne junce, ki nikjer fu kat ne dobijo.

Poskusi se vprašati, koliko je bilo provokativnih odgovorov 😛

išči še kje drugje … mogoče te pa vsaj komar piči

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ti si pa že res počasi zaslužiš priznanje vodilnega bedaka tukaj. Kako to, da te po vsem tem trudu še vedno ne opazijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close