kje si ženska najde ljubico

Sem sicer v resni vezi in sem začela razmišljati, da bi enkrat problala z žensko? Ni pa mi jasno kako in kje spoznati osebo z istimi željami. Ker se res ne bi rada vsiljevala puncam ki jim ni do tega.
Ima katera s tem izkušnje?

Že sami pogledi ti lahko veliko povedo. Vsaj da obstaja šansa. Napredne ženske nimajo problemov s tem. Zahojena pa vsaka. Pri večini žensk ki jih poznam, obstaja šansa.

hej snupi jaz sem jo našla ravno tukaj no na forumu sex v mestu.
Kaj več ti povem na ZS

Ne vem.. pri fantih vedno opazim če me čekirajo. Nisem pa še doživela, da bi se z mano spogledovala kakšna bejba. Mogoče sem premalo pozorna. Pa tud mal zahojena:-)

Hej “ravno tukaj”, pošlji ZS, bom vesela kakšne druge izkušnje.

Ejla…. jaz tudi iščem eno dobro ljubico!!!!! In ja, je res težko najti:(

Tle dobiš svašta

A greva skupaj v lov:-)

Ej, Snupi…od kje pa si??? Lahko bi šle,ja… Malo počekirati, kaj pravijo te naše bejbe.
Lahko bi se pa tudi midva kaj zmenile,a :))? Kaj praviš?

LJ.
Piši mi na mail.

Imaš mail.

Jaz sem nezaupljiva do vezanih žensk, ker ponavadi iščejo partnerico za trojček. Drugače sem pa svojo simpatijo našla na http://www.chat.si, na kanalu za lezbijke.

Maca677… ti si prav lejzbika ali si bisex?? ja, ful jih išče za trojček, to tudi mene moti…ker jaz bi samo z žensko…brez moških:)

Dvocevka ali kako se temu že reče Se pravi bi. Samo si ne predstavljam trojčka, niti če bi se ženska pridružila recimo meni in mojemu morebitnemu partnerju. Uh. Ne, jaz sem v vsakem primeru strogo in izključno za parčkanje. In kot rečeno, po mojih izkušnjah se pri večini vezanih žensk izkaže, da bi one pravzaprav v troje. Ma niti v sanjah.

Jaz zaenkrat še ne bi v troje. Zadavim njo in njega. Ljubosumnica pač.

A nis ti tega napisala? Se mal zmišljuješ deklina, da bolj frikica izpadeš?
Re: samo ženska ve
Napisal: TaniTa
Datum: 05.05.2008 14:25
JAZ SEM Z ŽENSKO PROBALA LE ZAKAJ TI NE PROBAŠ MOŠKEGA PA BOŠ DOBIL 100% ODGOVOR AKCIJA RAZO,AKCIJA
o seveda sem KWAAAAA kar ne pomeni da nebi imela občasne veze z ŽENSKO saj sama nisem deklina pač pa ženska tko da frkljice me ne zanimajo kaj to pomen frikica? aha to je tisto pod 20

Tudi sama sem poskusila spoznati kakšno prijateljico za kaj več, pa je tole preko interneta vedno izpadlo eno sranje, kjer več kot do 2 mailov ni prišlo. No, 99% teh “žensk” so moški. Tako da se mi enostavno ni dalo več s tem ukvarjati. Če pa kakšno luštno spoznam bom pa vesela ;).

Ja seveda

Tudi jaz želim da bi z žensko sem poročena bodi iz mb in lahko greva sedaj

Kakega poročenega loverja pa res ni težko najti. Greš na smučišče, ga najdeš. Greš na žur, ga najdeš, greš zvečer v lokal, ga najdeš. Ni problema sploh.

Jaz sem ti na voljo! pokliči me na 041 322 857

sem za samo misve
Forum je zaprt za komentiranje.