Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje si ženska najde ljubico

kje si ženska najde ljubico

Sem sicer v resni vezi in sem začela razmišljati, da bi enkrat problala z žensko? Ni pa mi jasno kako in kje spoznati osebo z istimi željami. Ker se res ne bi rada vsiljevala puncam ki jim ni do tega.
Ima katera s tem izkušnje?

Že sami pogledi ti lahko veliko povedo. Vsaj da obstaja šansa. Napredne ženske nimajo problemov s tem. Zahojena pa vsaka. Pri večini žensk ki jih poznam, obstaja šansa.

hej snupi jaz sem jo našla ravno tukaj 🙂 no na forumu sex v mestu.
Kaj več ti povem na ZS 🙂

Ne vem.. pri fantih vedno opazim če me čekirajo. Nisem pa še doživela, da bi se z mano spogledovala kakšna bejba. Mogoče sem premalo pozorna. Pa tud mal zahojena:-)

Hej “ravno tukaj”, pošlji ZS, bom vesela kakšne druge izkušnje.

Ejla…. jaz tudi iščem eno dobro ljubico!!!!! In ja, je res težko najti:(

Tle dobiš svašta

http://www.urgenca.com/SVN/europage.jsp

http://www.urgenca.com/SVN/matchcold.jsp?username=Sexy1986

A greva skupaj v lov:-)

Ej, Snupi…od kje pa si??? Lahko bi šle,ja… Malo počekirati, kaj pravijo te naše bejbe.
Lahko bi se pa tudi midva kaj zmenile,a :))? Kaj praviš?

LJ.
Piši mi na mail.

Imaš mail.

Jaz sem nezaupljiva do vezanih žensk, ker ponavadi iščejo partnerico za trojček. Drugače sem pa svojo simpatijo našla na http://www.chat.si, na kanalu za lezbijke.

Maca677… ti si prav lejzbika ali si bisex?? ja, ful jih išče za trojček, to tudi mene moti…ker jaz bi samo z žensko…brez moških:)

Dvocevka ali kako se temu že reče 🙂 Se pravi bi. Samo si ne predstavljam trojčka, niti če bi se ženska pridružila recimo meni in mojemu morebitnemu partnerju. Uh. Ne, jaz sem v vsakem primeru strogo in izključno za parčkanje. In kot rečeno, po mojih izkušnjah se pri večini vezanih žensk izkaže, da bi one pravzaprav v troje. Ma niti v sanjah.

Jaz zaenkrat še ne bi v troje. Zadavim njo in njega. Ljubosumnica pač.

TUDI JAZ BI RADA ENO ŽENSKO BI

Dum spiro-spero

A nis ti tega napisala? Se mal zmišljuješ deklina, da bolj frikica izpadeš?

Re: samo ženska ve
Napisal: TaniTa
Datum: 05.05.2008 14:25

JAZ SEM Z ŽENSKO PROBALA LE ZAKAJ TI NE PROBAŠ MOŠKEGA PA BOŠ DOBIL 100% ODGOVOR AKCIJA RAZO,AKCIJA

o seveda sem KWAAAAA kar ne pomeni da nebi imela občasne veze z ŽENSKO saj sama nisem deklina pač pa ženska tko da frkljice me ne zanimajo kaj to pomen frikica? aha to je tisto pod 20 🙂

Dum spiro-spero

Tudi sama sem poskusila spoznati kakšno prijateljico za kaj več, pa je tole preko interneta vedno izpadlo eno sranje, kjer več kot do 2 mailov ni prišlo. No, 99% teh “žensk” so moški. Tako da se mi enostavno ni dalo več s tem ukvarjati. Če pa kakšno luštno spoznam bom pa vesela ;).

😉

Ja seveda

Tudi jaz želim da bi z žensko sem poročena bodi iz mb in lahko greva sedaj

Kakega poročenega loverja pa res ni težko najti. Greš na smučišče, ga najdeš. Greš na žur, ga najdeš, greš zvečer v lokal, ga najdeš. Ni problema sploh.

Jaz sem ti na voljo! pokliči me na 041 322 857

sem za samo misve

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close