javorjev sirup
Moja sodelavka je lani uspešno shujšala z javorjevim sirupom, ob njenih uspehih smo se vsi veselili. Nekatere – hujšanja potrebne – je celo malce navdušila za to isto metodo, vendar pri ostalih rezultati niso bili tako zelo vidni – verjetno zaradi nediscipline in nedoslednosti pri hujšanju. No, sicer pa ni edini cilj uporabe tega sirupa le hujšanje, kolikor se še spomnim….
Tudi sama sem že trikrat hujšala z javorjevim sirupom, enkrat 10 dni ter dvakrat po 7 dni. Rezultati so bili precej opazni, vendar je zelo pomembno počasno privajanje na trdo hrano. To dieto oz. post priporočam le kot začetek novega, zdravega predvsem pa zmernega načina prehranjevanja. Veliko uspeha ti želim.
Lep pozdrav!
Živjo,
jaz sem z Javorjevim sirupom hujšala trikrat.Uspehi niso bili vzpodbudni.Sem pa se potem pogovarjala s strokovnjaki in so mi rekli sledeče:pri tem sirupu gre bolj za čiščenje organizma in pripravo telesa na bolj zdrav način prehranjevanja.
Ker se 7-10 dni ne je nič drugega kot pije sirup in limone, telo začne črpati iz rezerv in v bistvu zgubljaš samo vodo, maščobe pa ne . Ko nehaš s sirupom, začne organizem delovati spet na star način in spet dobivaš kile nazaj, razen če res ZELO ne paziš, kaj daš v usta in da se predvsem VELIKO gibaš. Tako da ta sirup primarno ni namenjen hujšanju ampak čiščenju organizma.
LP, Kaja