Najdi forum

celulit

Zanima me kje bi lahko odpravila celulit in koliko stanejo taki posegi? Namreč v življenju sem shujšala že kar veliko kg,ampak tokrat sem čisto obupana.Uporabljam kreme,telovadim,ampak še vedno imam preveč celulita-dobesedno je povešen,kar izstopa.
Če ima kdo podobne težave,lahko tudi piše.

Lep pozdrav vsem

Nika

Ta celulit je vecna nadloga nas zensk! Sej pise v skoraj vseh revijah, kako ga odpraviti oz. zmanjsati.Ampak: jaz se zdravo prehranjujem in dovolj migam, nimam razvad…pa ga opazam tudi pri sebi! Tudi jaz se prevec obremenjujem z njim.Predvsem,ko po revijah in okrog sebe gledam punce, ki ga nimajo! Pa me je potolazila prijateljica z besedami:”Ves kaj, sej ga ima ze skoraj vsaka zenska!” Ampak, morje se pocasi bliza!!!

Ojla Nika!

A si ti tista Nika, ki je sprasevala za dieto. .. na temi shujsevalne tablete?
Ce si, kako se ti zdi dieta..in na kaksne nacine si ti odpravljala odvecne kilograme?

Celulit pa.. tudi svetovno znane sportnice se ubadajo s tem problemom, je pa zdaj neki nov izdelek, baje, da ga prodajajo tudi v lekarnah..

LP!

nisem tista Nika,ki ste vi predvidevali,ampak druga z istim imenom.
Zanima me če ste starejša,ali ste mlajša oseba (nekje 18,19….) ?

Živjo!
V lekarni je res nek nov izdelek, vendar sem najprej vprašala za ceno in ker sprej in lotion staneta po 8000 oz 6000 sit, me je minilo, zato ne vem imena firme. Tiste, ki si pa to lahko privoščite, boste pa v lekarni že znale razložiti za kateri izdelek gre. Lep pozdrav.

Sem uporabila kar nekaj krem in se vedno je najboljsa Vichy, tudi od Juvene ni slaba, samo drazja.

JA MAŠ PRAV vISHY JE FUL DOBRA!!!

Nika!

Lahko se pa odločiš tudi za operativni poseg ali kakorkoli se že temu reče, kjer ti ga bodo zagotovo odstranili, seveda če imaš dovolj denarja (približno 4.000 mark), je pa tudi menda zelo boleče – okrevanje po operaciji.

Lep pozdrav!

New Report

Close