emulgatorji
wejla.
Pravkar sem prebiral članke o čokoladi , pa sem enkrat na vegesceni našel veliko podatkov o emulgatorjih ( piše katera šifra označuje določen dodatek ).
Tudi če niste “vege” bi vam pogled na stran http://vegescena.kiss.uni-lj.si/index.html, koristil , ker so opisani dodatki živilom (prepis izsledkov za pediatrično onkologijo (ne vem kaj je to ) Dusseldorf).
L.P. pa “dober tek” Ajwa.
Jaz pa vam priporočam, da si preberete članek o aditivih, ki je bil objavljen v Stopu 28. 6. 2001. Res, da Stop ni neka medicinska revija, objavili pa so članek prav zaradi poplave e-pošt na to temo, ki krožijo po mejlih in strašijo ljudi s podatki neke klinike iz Dusseldorfa, ki pa v resnici sploh ne obstaja. Na osnovna vprašanja o aditivih odgovarja Lorena Hus, magistra farmacije, ki očitno že ve kaj govori. Zanimivo branje iz katerega lahko vidimo, da ni vse zlato, kar je na internetu.
Skratka: ne nasedajte!