Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kile nocejo vec dol

kile nocejo vec dol

kaj naj se izlocim iz hrane,medtem ko sem vegetarijanka,ne jem sladkarij niti ocvrtih jedi,sladkih pijac,cokolade,itd? kile sploh nocejo iti vec dol…kaj predlagate?
aja,mam 176cm pa 63 kg..

Ja koliko kg bi pa rada imela? Saj imaš BMI 20,33, normalen je med 18,5 in 24.9.

Ne ga srat, a bi bila rada anoreksična. Očitno te nekaj zelo muči, da se sam sebi zdiš predebela. A si ti ista Pika iz foruma Mladi in imaš težavo, ker nimaš nobene prijateljice?

LP,Kaja

ne,nisem.Jaz sem drugace iz Maribora…

Samo še zmeraj ne vem, zakaj bi rada hujšala. Kaj te daje, da si to tako želiš?

tk,rada bi bla malo bolj suhica pa to pa se model sem drugace

A model si. Lepo. A kaj telovadiš ? Mislim, da s hrano ne boš nič več dosegla.
Pojdi na aerobiko ali na tae-bo, da boš imela telo lepše oblikovano. Saj ni treba, da se nabildaš, samo obliko si popravi z gibanjem.

LP,kaja

Imaš idealno postavo. Kaj ni že čas, da tudi manekenke izgledajo zdravo normalno prehranjene, ne pa kot da so anoreksične. A pomisliš kdaj, koliko mladih deklet te bo vidlo in zaradi tebe začelo stradati??? Ne vem zakaj ve, ko ste modeli nekaj skupno ne ukrenete.

Hm…Pika jaz mam isti problem:No,ne vem ce lih isti,ampak..
Mam 48 kg, visoka pa sem 167 pa se vedno hujsam in se sama sebi zdim debela.Pa tut celulit mam:Ampak to zato kr ce ti hujsas moras tut sportat da koza postane prozna in napeta, drgac si lahko ful suha pa se vedno grdo zgleda.
Ej, a ti ves kako se ta BMI izracuna al pa ce ga lahko kdo namesto mene?

Pozdravcek od Lennye!

Ja pa se nekaj…Na te probleme s kilami in debelostjo pa itak najvec vplivajo mediji:predvsem tv in revije.In se nekaj.meni prav grozno zgledajo une manekenke, ko so kot okostnjaki, nobenmu ni to vsec.laetitia Casta je lih zato tako zazelena kr ma idealne mere kot pravijo.Visoka je 169 cm ima pa 55 kg.Ona ima prave obline al pa npr. Cindy, ne pa neke neznane ko se vlecejo po pisti in jim na obrazu vidis da so zadrogirane anoreksicarke…

In potem se oglasi podhranjena in pravi, da je s svojimi nekaj kilogrami še vedno debela.
Problem je v tebi, Lennya. Vprašaj se, s čim zares nisi zadovoljna (kilogrami so le izgovor).

Zmanjsaj vnos OH in povecaj B + veliko gibanja
brez telovadbe ne bo slo, aerobne vaje [tek,plavanje,hitra hoja….] opravljaj zjutraj na tesce, pred tem pa spij skodelico kave ki bo se pospesila izgubo mascobe

tudi sama sem vegetarianka .Jem vse,tudi sladoled in torte ,se pa veliko ukvarjam z jogo.Pri meni kile nočejo gor.Prepričana sem,da mi prav joga(2 uri dn.)pomaga.

New Report

Close