kava iz zeloda
kavo lahko naredimo iz marsičesa…….jaz jo delam iz ovsa, ječmena pšenice (tudi pire)in soje…..zrnja enostavno prepražiš, zmelješ in skuhaš…..skoraj vse lepo dišijo in so prijetnega okusa…..torej, če želod jedo živali, je užiten, če ga dobro prepražiš in zmelješ-skuhaš, boš imel morda dobro kavo……verjetno pa moraš želod prej nekako razrezati na manjše koščke, da boš lahko dobro prepražil…..
Ines
mislim, da bo to zelo težko, ne vem kje bi alhko dobil,v erjetno tel na RTV-u, če bo pa hotel kej z računalnikom delat pa dvomi, glede da je bolj naraven človek, mislim,da nima kaj dosti opraviti z računalnikom.
Ima pa res fantastične ideje, pravzaprav je njemu to nekaj najbolj običajnega, samo mi nimamo pojma.
Vsak teden, bi lahko eno rožico gor dal, pa o njej kaj koristnega napisali, ali kaj se da iz nje narediti.
Počakajmo morda nam ppa rata.
primož
Rece se mu Zatko zakladko, me je popravil moj sin, ko sem zadnjic rekla, da je zopet stricek z brado na TV.
Primoz, super ideja bi bila, ce bi nam on ali kdo drug znal recti kaksno o rastlinah.Mogoce tudi Dario Cortese, ki je bil zadnjic v oddaji na vrtu in ima knjigo o divjih in samoniklih rastlinah na slovenskem…
Drzim pesti, da bi vam uspelo…
Lp Mojca