sir macsarpone
Mascarpone dobiš v praktično vseh bolje založenih trgovinah.Pozicioniran je v hladilniku. Priporočam ti mascarpone italjanskega proizvajalca Galbani, je pa 250 in 500 gramski.
Sigurno ga imajo v vseh Intersparih, Mercator Hipermarketih in Leclercu. Napiši od kod si, in ti namignem najbljižjo trgovino, kjer lahko to kupiš, če ti le te ne ustrezajo.
Jaz večkrat delam tiramisu. Vedno najdem maskarpone v merkatorju. Ti povem, da je tiramisu tako dober mmmmm.
Verjamem ti, da nisi v trgovini najdla, maskarpone. Ko sem šla mami na obisk (Velenje) popolnoma nimajo maskarpone, in trgovke niso vedele kaj je to. Zanelašč sem vprašala, da vidim, če imajo. Možu sem povedala, da ne vem kako bi brez maskarpona, ker tiramisu imam zelo rada. V Italijo grem večkrat in je ista cena kot pri nas, mogoče še mal bolj draga kot so naši… Pojdi tam, ki so ti svetovalo pikec in Alibaba.
Lahko noč pa piši, če si ga dobila me zanima
L.P, Doroteja
Pozdravljena,
sama kupujem mascarpone v Mercatorju v LJ in sicer od nekega našega proizvajalca (mislim, da je iz Škofje Loke) iz dveh razlogov: ker je cenejši in ker ima krajši rok trajanja (cca 7 dni), kar pomeni, da vsebuje bistveno manj konzervansov in ostalih škodljivih primesi. Odločitev je seveda tvoja.
Lep pozdrav, Nataša