kaviar
kaviar serviraš v majhni stekleni posodici, katero postaviš na zdrobljen led, ki je v malo večji stekleni posodici…. vse skupaj postaviš na večjo ploščo, lahko je steklena, okrog pa dekorativno položiš koščke masla……v posebni košarici serviraš popečen toast in ga pokriješ s servieto iz blaga, da zadrži toploto……vsakemu v pogrinjek postaviš desertni krožnik in nož……z nožem potem namažeš maslo na toast in na to še malce kaviarja…….vse skupaj je najboljše jesti samo s sprednjimi zobmi, tako, da si pomagaš z jezikom med zobe pritiskaš ribja jajčeca, ki tako popokajo in se razlivajo po ustni votlini….tako jaz to delam…….
vseeno kakšno maslo……jajčeca moraš stisniti z zobmi, ali z jezikom ob zobe, da se razlije po ustni votlini….to je tisti pravi okus….poleg se lepo pije šampanjec ohlajen na okoli 9 st. C……v duty free shopih ponavadi ne prodajajo pravega kaviarja, ampak jajčeca morskega zajca, ali jajčeca lososa, ali postrvi….pravi kaviar je dosti, dosti dražji….če imaš kakšne veze iz Rusije……..