Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Alergija na mleko

Alergija na mleko

Mene zanima, ali kdo ve, s čim se lahko v prehrani nadometi mleko in mlečne izdelke? Sojine napitke že uporabljam, slišala sem za zeliščne smetane, margarine in sladoled. Ima mogoče kdo kaj več izkušenj s tem in kje v Ljubljani imajo največjo izbiro teh izdelkov?

Lep pozdrav,

Nike

Mogoče bo še najbolje, da se oglasiš v trgovini Bios-M na Poljanski cesti oz. stari Zrinjskega ulici (dom starejših občanov Poljane). To je specializirana trgovina za vse, ki imajo razne alergije… Znali ti bodo tudi dobro svetovati, saj pri njih kupuje hrano tudi Pediatrična klinika…
Lep pozdrav,
Asja

Mleko se da poleg sojinega nadomestiti tudi z rizevim.Brez mleka so tudi margarine, ki jih uvaza Prema iz LJ.Tudi jogurti obstajajo sojini.Pa se bi se verjetno naslo…Drugace pa se lahko kalcij nadomesca s polnovredno prehrano, saj se ga iz mleka itak absorbira zanemarljiva kolicina…ogromne kolicine kalcija ima nelusceni sezam…

Lp Mojca

Spoštovana Nike!

Lahko vam ponudim knjigico Makrobiotički put Michia Kushija, kjer boste našli vedenje, ki vam bo dalo največjo izbiro — znanje!

Pozdravljam vas! Mitja Fajdiga, Ljubljana, t. 2565-215

Sam eno vprasanje:
zakaj uporabljas moj nick??:)

LP

New Report

Close