Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika alergija in alternativna medicina

alergija in alternativna medicina

Spoštovani,

ali ima kdo kake izkušnje z alternativno medicino v povezavi z alergijo – torej zdravljenjem le te na alternativni način; kajti naša sodobna medicina če že ugotovi, kaj je tisto na kar naj bi bil alergičen priporoča le izogibanje le temu!!

Hvala za odgovor,

Marjetka

V ljubljani zdravi alergije tudi ruski zdravnik dr. Kajumov. Kakšen bo uspeh ne vem, ker sem z zdravljenjem komaj začela, sem pa o njem slišala že veliko pohvalnega. Lahko se naročiš na tel. 041 595 570.

Enkrat pa je bil v reviji Zdravlje članek od dr. Medveda, ki tudi zdravi alergije v Atomskih Toplicah. Enkrat sem bila pri njemu na pregledu, pa se je do mene zelo čudno obnašal. Ko sem ga vprašala, koliko to zdravljenje stane, mi je zabrusil, da se on o denarju ne pogovarja. Kasneje sem zvedela, da bi me to stalo kakšnih 300.000 SIT.

Mislim, da je potrebno pri teh alternativcih biti zelo pazljiv, saj je veliko tudi šarlatanov. Jaz ti priporočam dr. Kajumova. Pa veliko uspeha.

LP, Nike

Najlepša hvala za odgovor,
pri dr. Kajumov sem sicer naročena a traja in traja da prideš na vrsto! Zanimalo me je če kdo že ima kake rezultate v zvezi s tem! Kar pa se tiče dr. Medveda v Atomskih, sodelavka gre na zdravljenje k njemu, tako da upam da bo uspešno, bojda same terapije 10 dni pridejo okoli 100.000,00 če pa tam še bivaš in ješ pa toliko več seveda!

Lep pozdrav

marjetka

Moja hči je imela alergijo na prah in pršico in posledično astmatični bronhitis. Pri dr. Kajumovu smo dobili homeopatska zdravila in po dveh mesecih je bila ozdravljena. Od takrat nismo bili več pri pulmologu.

Tudi mi zdravimo alerijo pri malcku s homeopatijo.Rezultati so odlicni..

Lp Mojca

Dr MEdved ima res aroganstski odnos, pa tudi cene so trikrat višje. Dr KAjumov se mi zdi kar soliden, sicer osebno nisem bila pri njemu pa poznam nekaj ljudi ki hodijo k njemu in so zadovoljni.
JAz poznam še eno zdraviteljico z bioresonančno metodo, ki pa je dosti cenejša, po zmernih cenah, in si res vzame čas zate. Dela tudi v Ljubljani . Če vas zanima vam pošljem telefon. Piši mi na mail.
LP Suzanamarjetka je pisal/pisala:
>
> Spoštovani,
>
> ali ima kdo kake izkušnje z alternativno medicino v povezavi
> z alergijo – torej zdravljenjem le te na alternativni način;
> kajti naša sodobna medicina če že ugotovi, kaj je tisto na
> kar naj bi bil alergičen priporoča le izogibanje le temu!!
>
> Hvala za odgovor,
>
> Marjetka

Marjetka !

Na kaj pa si alergična ?

Alergična sem na skoraj vse meso (na skoraj zato ker testerjev za goveje meso ni ter ne vem kako je z govejim mesom, ostalo pa je vse pokazalo +), na tuno, na plesni, na večino umetnih dodatkov hrani – konzervansi, barvila…

Dober dan vsem skupaj.
Imam eno vprašanje. imam mamo ki ima zelo močne alergije na cvetni prah in se tudi zdravi ( z tabletami). Mislim da do sedaj še ni pomislila na ta način zdravljenja jaz sem pa za to izvedela danes od vas. Zanima pa me na kakšen način prideš do dr. Kjumova ali samo preko tel. klica in gre to za samoplačniško zdravljenje ali je pa mogoče tudi preko napotnice. In kakšna je cena takega zdravjenja in če je mogoče, ali lahko kdo opiše postopek zdravljenja. Mama je mlajša in zelo trpi zaradi teh alergij in zdravila imajo seveda tudi stranske-nezaželjene učinke. To ki ga jemlje zdaj ( ne vem imena) vem samo da zelo neugodno na njeno pred kratkim odkrito močno osteoporozo. Po zdravnikovih navodilih bi morala prenehati jemati to zdravilo ampak potem so alergije tako močne da je vsa otečena in ima oteženo dihanje. Zato bi bila zelo vesela če bi mi povedali kaj več o tem načinu zdravljenja. Hvala že v naprej.

Lep pozdrav,

glede dr. Kajumova sem le slišala o njegovi uspešnosti zdravljenja. Zdravi na podlagi resonančnega valovanja, pregleda preko šarenice… pred časom je bil tudi na televiziji. Pri njem sem naročena jutri, tako da bom po tem morda lahko povedala še kaj več.
Zdravljenja pri njem so samoplačniško in prvi obisk, pregled in začetek zdravljenja pride nekje okoli 15.000,00 SIT, vsak nadaljni obisk pa manj kot to! Ker je alternativec seveda k njemu ne moreš preko napotnice!
Ordinacijo ima na Fužinah, oz se za pregled lahko naročiš preko telefona, oni pa ti povejo kam, kdaj in vse potrebne informacije!

Marjetka

Marjetka hvala za te informacije. Želim ti uspešno zdravljenje.

Marjetka povej prosim kaj več o tem, kako je bilo na pregledu?

Torej… kako je bilo na pregledu?

Presenetljivo v redu in do sedaj definitivno prva diagnoza in razlaga, katera mi je sprejemljiva…
Preko pregleda šarenice ti najprej prebere/pove… tvoje genetske bolezni, bolezni prednikov, nato bolezni, atere si že prebolel in problemi zdravstveni ki so te mučili v preteklosti, nakar ti pove še dejansko stanje v telesu!
Poleg tega še iz pogovora pridobi potrebne informacije, katere mu lahko sama predložiš in na podlagi vsega skupaj (ali pa še s kakšnim testom oz. odvisno za kak problem gre) pač da diagnozo in predlaga način zdravljenja!
Naj povem, da je dejansko popolnoma zadel bolezni prednikov… moje pretekle probleme, zato sem skoraj prepričana da je tudi dejansko stanje sedaj kar dobro razbral in diagnosticiral…
Jaz sem bila zadovoljna, kar pa se dejanskih rezultatov tiče, pa bom lahko povedala čez čas, ko naj bi zdravljenje začelo prinašati očitne rezultate. Pri njem imam kontrolo čez mesec dni; res pa je da za enkrat se zdi, da gre na bolje!
Lep pozdrav, in veliko sreče

Marjetka

Spoštovana Marjetka!

Da, lahko vam ponudim vedenje o naravnem zdravljenju alergij. Vedenje vsebuje razumevanje vzrokov, poznavanje naravnih zdravil, predvsem prehranskih…

S spoštovanjem!

Mitja Fajdiga

Pozdravljena, Marjetka

Imam sina, ki je alergičen na cvetni prah in smo glede na letni čas že začeli z jemanjem “Claritina”. Vendar sem tudi jaz že počasi začela razmišljati o alternativnih metodah zdravljenja. Zato me zanima, če so pri vas že vidni kakšni rezultati zdravljenja pri dr. Kajumovu.

Lep pozdrav.

New Report

Close