Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Mimi N – prosim vas za pomoč

Mimi N – prosim vas za pomoč

Živjo!

Že cel teden se plazim po forumu in zbiram idej, ki jih res ne manjka. Iskalnik sem pognala že 100x. Pa ne znam se prav lotit stvari. Sem res čisto frišna v kuhanju, imam pa veselje. Do sedaj nisem imela izkušenj…imam pa sedaj čas, da se lotim zadeve :-)))

No, karkoli sem iskala, sem vmes našla tudi vaš komentar, predlog,…
Sedaj me zanima, če imate kje na računalniku shranjene vse te ideje, ki jih radodarno trosite po forumu. Danes sem že 2 uri kopirala dol stvari, da se sploh več ne znajdem ven. V enem sporočilu sem brala za neke vaše polnjene štručke, pa babine pitulice…za vse bi vas prosila. Ste omenila, da lhako ponudite svoje zapiske…če je kje kaka kandidat za vsemogočne zapiske…sem to jaz :-))))

Sem tudi ta teden skopirala ideje za kosila…jih je ogromno, pa kaj, ko nizraven receptov… od rižot z morskimi sadeži (ta mi ni še nikoli uspela, pa čeprav mi je česen že tako lepo dišal…), do sirovih omak, ki jih vi dostikrat naštevate (no, eno sem našla pri zadnjih puranjih zrezkih)…itd, itd.

Če imate kje zbranih čim več receptov…bom vesela.

Pa še to – ker ste vešča kuharica – jeseni bom opremljala novo kuhinjio. Na kaj naj bom pozorna? Kakšno pečico in kuhalno ploščo priporočate…

Upam, da vas ne prosim čist preveč.
Hvala.

P.s: Moj mož vam bo hvaležen 🙂

Ceprav nisem Mimi… O pitulicah se tu debatira vsakih nekaj dni in iskalnik vrze ven kar nekaj zadetkov (natancno 1178). Probaj s tem (nekaj nasvetov in povezava do originalnega recepta):

Mimi je pred casom ze posiljala po mailu svojo zbirko receptov in sem se tudi jaz “dogrebla” do nje – ce zelis (in ce tvoj elektronski predal ni prevec poln) ti jih lahko posljem. Javi naslov!

LP!

Alahko pošlješ tudi meni na naslov kuhar@siol.com
Lep pozdrav in v naprej hvala

Lepo, lepo prosim tudi, če še meni pošlješ zbirko receptov.

Hvala.

naslov:

Marjana.t@email.si

ja Mimi ima vse vrste zbirk, od slaščic, juh, zakuh, omak (če se ne motim) praktičnih nasvetov. Jaz imam tudi vse njene zbirke. Kar povej kaj ti še manjka, javi mail in bo/bomo katera od punc poslala. JE pa vse Zip. file, da brez težav dobiš, ker je tega precej:)

ojla,

prosim še meni 🙂

petra_2@email.si

hvala!

poslano

Mimi!

Najlepša hvala. Zelo dobra zbirka, lahko bi rekla – internetna knjiga receptov od Mimi N.

Še enkrat hvala da svoj trud razdajaš tudi ostalim kuharicam, ki še nismo tako dolgo na internetu.

Lep pozdrav in še veliko kuharskega veselja želi

Marjana

Moj naslov je: erna.povh@email.si.

Hvala.

Prejela recepte hvala za trud Muša

Smem še jaz prositi za ta zbir?

Hvala!

elroz@email.si

Še meni prosim in sicer na :
zvezdica-zaspanka@hotmail.com

Hvala!

Hojla,

tudi jaz se priporočam za recepte.

Lep dan vsem skupaj , čeprav deževen.

LP Čopek

naslov: slikica@email.si ali

slika_rozica@yahoo.com

Tudi jaz bi vam bila zelo hvaležna za zbirko receptov.
Doma imamo majhno punčico staro komaj dva meseca in velikokrat nimam časa brskat po netu.
Zelo rada pa vas berem kadar imam čas in tudi posnemam.
Lahko se pohvalim, da sem včeraj spekla torto NUTELA,katera zgleda zelo dobro, ampak še počiva v hladilniku dokler lačni ne pridejo domov.

ŽE vnaprej hvala in lep dan želim!

lela

Živijo!

Tukaj se pa tudi jaz prištulim zraven. Se priporočam, če mi lahko kakšna pošlje recepte na mail

kosta5x2@yahoo.com

Že vnaprej hvala, pa lep vikend vsem, baška

tole bi pa tud jaz imela. Me je že nekaj časa mikalo vprašat, pa nisem hotla gnjavit.

Zivjo!

Tudi jaz se priporocam za recepte!

Hvala in veliko veselja pri kuhi!

Moj naslov je:grrrrrr@email.si

Lep pozdrav!

Tudi jaz se priporočam za recepte….Hvala že v naprej.

naslov: altita@email.si

Email težko sprejme, ker je zadeva obsežna. Mora bit prazen nabiralnik.

Julija

Poslana druga runda.

Ce je se kaksna kandidatka:

Prosim, da svoj naslov napisete v tekst sporocila, da mi ni treba posebej iskati in prepisovati.

LP, Musa

Tu je spletna stran z zbranimi in lepo urejenimi recepti (tega ne vzeti kot reklamo)

Kaj če bi kaj takega naredili še tu?
Na forumu je ogromno receptov in zbirka njih ….. ja, ja lepo bi bilo …..

Tudi jaz bi lepoooo prosila za zbirko receptov.

Moj mejl:
renapena1@yahoo.com

Hvala!!!

Pokora

Anitka, naredi malo prostora v e-predalu (mail zavrnilo).

Pozor vsem: priponke zasedejo 8900kb!

Pokora – poslano.

LP!

Hvala, dobila.

lp čopek

Muša, tudi jaz bi te prosila za recepte.
Naslov: sasa.bajda@email.si

Hvala in LP, S.

New Report

Close