Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika aljaska aparat za peko kruha

aljaska aparat za peko kruha

Zanima me , ali ima mogoce kdo aparat za peko kruha Aljaska.V Metroju ga imajo sedaj za 800 ATS in me mika , da bi ga kupila, ker je poceni.Pa me zanima ali je kaj vreden.Pri nas sem zvedla se za Bosh aparat in za Severin, vendar pa staneta 30.000,00

Lp Mojca

Ravno zdaj sem si izposodila ta aparat od mame. Na navodila še čakam, vem pa, da je ona napekla veliko kruha z njim. Lahko si ga sprogramiraš do 12 ur vnaprej (se pravi, da te zjutraj pričaka svež kruh)… so tudi recepti za sadne kolače itd., kar pa jaz verjetno ne bom pekla. Mislim, da je ta aparat čisto v redu za domačo uporabo, da se izognemo vsakodnevnemu letanju v trgovino po svež kruh.

Irena hvala za odgovor in porocaj mi, kako je sla peka kruha..

Lp Mojca

Kruh se mi zdi dober. Aparat je dokaj neslišen (sem pričakovala večji hrup), le na koncu predirno zapiska (po svoje kar uporabno). Če kruha še ne vzameš ven, ti ga greje še eno uro. Sicer si pa tako lahko uro sprogramiraš.

Kruh je boljši kot tisti, ki ga zamesim sama na roke. Malo bolj je zračen, še vedno pa ne tako zelo, kot kupljen (se pravi, ima nekoliko večjo gostoto). Aparat ima kar 11 različnih programov peke, uporabljata se večinoma 1 in 2 (bolj in manj pečen kruh, mislim pa, da je tudi razlika pri polnozrnati moki). Mislim, da je cenovno res ugoden v primerjavi s svojimi dražjimi brati.

Po izkušnjah moje mame pa je treba res paziti, da daš natanko predpisane merice v posodo (ničesar več, ne manj).

Kruh seveda ne bo obstal tako dolgo kot tisti, ki ga kupiš v trgovini, ker ima slednji dodane konzervanse. No, pa nič hudega – saj ga lahko sproti pečeš. Pa dober tek!

Za povsem isti tip aparata Alaska BM 600 sporočite, če potrebujete morda navodila. Jaz sem prevedla vse, samo ne vem, kam smo spravili (lahko poiščemo). Nemščina v navodilih ni ravno najbolj preprosta… Osnovna navodila za kruh pa vam lahko pošljem takoj, če jih potrebujete. Pustite naslov elektronske pošte.

Draga Irena, zelo bi bila vesela, ce bi mi poslala navodila za aparat, ceprav ga se nimam.V Grac se pakirava z mozem naslednjo soboto.Ker ne znam nemsko, ampak anglesko bi mi navodila zelo prav prisla.Torej naslov sem ti pustila, za poslano pa se ti ze v naprej najlepse zahvaljujem

Lp Mojca

prosim za slovenski prevod navodil za uporabo aparata za peko kruha.

Hvala Joža

Mojca, moja sestra ga ima in je z njim za enkrat zelo zadovoljna.

lp Majuška

V mekrurju je CLatronic za 16.000 sit.

hojla se enkrat po zelooo dolgem casu…
ponovno bi rabila navodila za ta aparat za mojega prijatelja, jaz pa jih vec nimam, ker sem medtem kupila ze drugi aparat…
a mi lahko kdo pomaga….
Mojca

New Report

Close