Najdi forum

green magma

Ali kdo ve kaj več o green magmi – to naj bi bili izredno zdravi posušeni ječmenovi vršički, polni klorofila …..(samo to vem) ?Ali so to dobi pri nas in kje (cena) in če ne kje v tujini se dobi ? To mi je nemreč priporočal nek zdravnik kot ena od stvari za krepitev imunskega sistema.

Zivio !
Za Green magmo povprasajte v kaksni trgovini z zdravo prehrano.Uvoznik za to je Duena d.o.o. Ljubljana , vsaj kolikor se jaz spomnim.Njena cena je bila pred pribl. tremi leti okoli stiri tisoc tolarjev.

Lp, Mojca

Hvala za informacije. Duena do sedaj še ni tega uvožala se pa dogovarja da bi (v roku 1 tedna bo jasno)-govorila sem z njimi. Bila sem tudi v Bioti, kjer so zainteresirani za to, če bo duena to uvozil za njih.Poznajo pa zadevo in je menda super (na tržišču je menda kakšno leto).Ne vem kje si ti to videla in kje si zvedela za ceno (da nisi morda zamenjala z neko podobno zadevo (green..) ki jo tudi prodajajo v bio-trgovinah.

Renee !
Jaz sem za to stvar izvedela pred tremi leti, ker delam v lekarni in smo gren magmo tudi narocali.Ne spomnim se tocno, vendar sem bila popolnoma prepricana, da smo jo prejemali od Duene , od katere smo direktno dobavljali stvari.za ceno, pa vem, ker sem jo prodajala
Lp Mojca

Pozdravljen!

Green magmo se da dobiti v Celovcu ali Trstu. Dobi se jo v raznih trgovinah z zdravo prehrano.
Uporablja se za ciscenje jeter in s tem krvnega obtoka v celoti. Najvecji ucinek ima sele takrat, ko clovek vec ne onesnazuje lastno telo (konzervansi, aditivi, meso, mleko, jajca itd.).

Lep pozdrav,
Alkemist

V kakšni obliki pa jo prodajajo v tujini in koliko tam stane ?
Ali se morda dobi tudi v lekarnah ali samo v trgovinah z zdravo prehrano ? Koliko dolgo je potrebno jemati da je učinek ?

Prodajajo jo v prahu in stane priblizno 4000 SIT (150 g). To zadostuje za priblizno en mesec. Za lekarne ne vem. Jemljemo jo dokler nam ustreza. Ni casovnega normativa.

Če koga zanima. Green magma se dobi v Zagrebu tudi v obliki tablet /večja pakunga stane ok,8000/ , dobi pa se tudi v Avstriji (imam naslov). Imam naročeno. Sicer pa treba je preveriti Dueno al jo bodo zdej uvozili ali ne ?

Pozdravljeni!
Green magma se dobi v trgovini KALČEK v obliki prahu in tablet.Preverjeno ker sem sama to kupila pred kratkim, cena tablet pa je 27,00 eur
lp Ksenija

samo da tablete baje niso tako učinkovite kot prah… se boljse bi blo pa seveda sveze, vendar se tega na nasem koncu zemljice ne da dobit. kot npr prava kokosova voda ipd.

New Report

Close