Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Je kakšna hrana ki bi jo jedli vsak dan lahko?

Je kakšna hrana ki bi jo jedli vsak dan lahko?

Me imajo vsi že za prtegnjeno, ampak res bi lahko vsak dan jedla na čebuli popraženo papriko, bučke, melancane, paradajz…. En dan z rižem, en dan s kruhom, en dan v tortilji…..
Pravkar cmarim da bo za pr dni.
Zdaj poleti ko je sezona je še 100 x boljše.
Imate kakšno tako stvar?

kruh, vse ostalo lahko ukinejo. Če bi res zmanjkalo.

Še jajca umešaj, pa boš mela mal sataraša.

Jaz se tvojega ne bi dotaknila od dalec.

Vsak dan jem jabolka, banane. Sploh brez dnevne doze jabolk ne zmorem. Prav tako bi lahko vsak dan jedla pire krompir, prazen krompir in fizol v zrnju. Zelenjavo bi prav tako lahko jedla vsak dan, ce bi bila presna, ker mi taka najbolj pase.

Svež paradižnik, rahlo posoljen.

Nutello, čips in pivo. Vsak dan, redno že 10 let.

Zakaj si že morala komurkoli odgovoriti, čigavo hrano ne bi jedla, ker drugače si jo sama izbiraš ali jo celo sama kuhaš drugim ali postrežeš?

Tvojega praženja se verjetno tudi kdo ne bi dotaknil, pa te po tem nihče ni spraševal. Pa kaj ste danes tako osebni no. Da te mine potem vsa prehrana, še ostala.

Za eno zgoraj: sataras je v originalu brez jajc.

Drugace pa, ja, kruh in jabolka. Poleti tudi paradajz in kumare, pozimi pa ne, ker ni dobro.

Zakaj si že morala komurkoli odgovoriti, čigavo hrano ne bi jedla, ker drugače si jo sama izbiraš ali jo celo sama kuhaš drugim ali postrežeš?

Tvojega praženja se verjetno tudi kdo ne bi dotaknil, pa te po tem nihče ni spraševal. Pa kaj ste danes tako osebni no. Da te mine potem vsa prehrana, še ostala.[/quote]

Verjetno, da res ne. Pa se ne sekiram zaradi tega. Zato pa pravim, da smo si razlicni.

Jaz imam rada struklje skutine. Vsak dan bi jih. Vendar pa sedaj, ko je poletje, vsak dan preprazim papriko in drugo zelenjavo ter dodam rezance, kitajske ali kaksne druge. Super mi je za kosilo. Zvecer pa kaksna lubenica ali drugo poletno sadje. 🙂

Rdeča nit skozi moje življenje je fižol in ga jem 2 do 3x na teden v kakršnikoli obliki. Vsak dan pa bi lahko jedla tudi zelje, palačinke in štrudelj.

Zanimivo kako smo si različni. Jaz nisem od sladkarij, mi sladko sploh ne paše.

Še eno tako jed imam, ki se je ne naveličam: radič z okisanim krompirjem. Ni treba povdarjat, da pri nas doma jem to samo jaz.

Evo, jaz imam dve: vsak dan bi lahko jedla riž s šparglji in skutin zavitek.

Ko je sezona šparglje jem vsaj 3x na teden.

Sladoled, pa naj bo poletje ali zima.

Da ti je všeč, razumem… da pa na forumu fehtaš…:-))

Špagete s paradižnikovo omako.

Edina stvar, ki jo jem vsak dan, ampak res čisto vsak dan, je ČOKOLADA 🙂

Rada imam zelje v vseh oblikah, lubenice, breskve, kaki, mandarine, itd., ampak nič od tega ne bi jedla vsak dan, lahko večkrat na teden, vsak dan pa ne.

Js ai ga drkam 3 krat na dan in pol jem to spermo k mtka nima z robcke

Skoraj vsak dan jem surovo zelje (lahko bi ga tudi čisto vsak dan) – ne glede na letni čas, celo leto.

Tvojega praženja se verjetno tudi kdo ne bi dotaknil, pa te po tem nihče ni spraševal. Pa kaj ste danes tako osebni no. Da te mine potem vsa prehrana, še ostala.[/quote]

A dobro, ne bi kruha, ne bi jajc, druga, ko se tretja še z jajci celo umeša ))) Da te mine.

Mene veseli, ko je skuhano ali pečeno, da gre dobro dol in četudi se ne duvam navzven, da bi kdo še jedel. Tako da se za ene avše res človek ne bo sekiral, ker se morate očitno le dokazovati, pa vam ne ratava.
Pire krompir potem je na vodi, praženo na vodi, fižol pa iz skednja? Celo jajca bi pojedla, ko jih boš pravilno dobila servirana. Ne bit tok nesramna.
Če vas pa motijo moje banane vsak dan z jabolki, pa res nisem kriva, če se celo tako izdajate svinja hinavka. Potem res ne žri, karkoli že dobsedno žreš ob preveliki teži.

Jaz pa testenine na 100 in 1 način z omakami brez mesa – ga jem redko.

Za zajtrk pa smoothie z avokadom in banano + druga zeleznjava ali sadje… Avokado in banana sta obvezna:-)

In kanonado iz tazadnje odprtine. po jajcih prdiš ko zmaj.

Kruh
Maline, borovnice, kaki
Kislo mleko, tisto pravo, s smetano na vrhu
Milka s karamelo
Haribo medvedki

In kanonado iz tazadnje odprtine. po jajcih prdiš ko zmaj.[/quote]

Pa zmešaj pržen krompir in fržol, da se bo ja bliskal ))) Sicer pa eni kle gor ostajajo lačni in pokajo, da jim nese preko vse hrane skozi črevesje.

Ta moj sataraš ne pušča posledic. )

New Report

Close