Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kruh iz kruhomata

kruh iz kruhomata

Živjo, tiste, ki doma pečete kruh v kruhomatu, v čem je finta, da se pečen kruh ne prime gnetilk? Imam enainisti recept, ker rata kruh res prima, ampak ko ga stresem iz pekača, se zelo redko zgodi, da gnetikle ostanejo na mestu in je kruh ok. Največkrat pa se jih kruh tako prime, da potem pade ven z velikimi luknjami, kot bi bil na dnu raztrgan…ali pa jih moram ven iz kruha vlečt. Torej prosim za nasvet, kaj naj naredim, da se kruh ne bi prijel gnetilk? Najlepša hvala

Kruh pečem po različnih receptih in se mi vedno prime na lopatke. Ugotovila sem, da se mora kruh ohladiti, da gredo lopatke iz njega brez trganja in lukenj. Včasih z nožem zarežem tik ob lopatkah in gredo ven še lažje.

New Report

Close