hrana na žaru ali plošče
Živjo ! Torej po izkušnjah na rojstnih dneh od sorodnikov pa tudi pri nas smo v dvomih. Kakšno bo vreme novembra nemoramo vedeti imamo pa takrat abrahama in smo že najeli prostor. Problem pa hrana. Žar ali plošče ? Recimo stric je imel 50.ko februarja pa je bilo toplo in lepo vreme in smo pekli na žaru na piknik placu. Kaj predlagate ?
Ker je takrat zunaj bolj luštno kot v mrazu?[/quote]
Pa si že probal(a) žar pozimi? Ga ni boljšega. Mi imamo to redno, parkrat na zimo. Se malo bolj oblečeš, poleg žara zakurimo tudi v zunanjem ognjišču, mulci dirkajo po snegu po vrtu (če je, seveda), zraven paše kašen kuhanc, čaj, vroča čokolada. Nam je super.
cel svet grili zunaj večinoma v letnem času, ki je nekako od pomladi do jeseni.
že je kak razlog zakaj..
http://www.wetter.de/deutschland/grillwetter-karte-deutschland-c49.html
100% odličen catering je SMILE&GO iz štajerskega konca, organizirajo rojstne dneve, krste, poroke, novoletne zabave… Sem bila na 50-letnici, kjer so kuhali oni in ker sem bila tako navdušena smo jih izbrali še za krst mojega nečaka. Za vse so poskrbeli dekoracijo prostora, miz, celo za majhna darila za goste. Prav tako je bila hrana top, vse zelo okusno ( od kisle župe do mini hamburgerjev). Pošlite/pokličete jih, okvirno poveste, kaj želite in vam pošlejo primere menijev. Meni, ki smo ga mi izbrali za krst je bil odličen, cenovno zelo ugoden, za tako ceno ne bi nikjer dobili toliko hrane in tako kvalitetne. Nisem tip človeka, ki dela reklamo kar tako in sem pri hrani zelo izbirčna, ampak sem se odločila, da bom zaradi tega, kjer so krst mojega nečaka res pomagali narediti nepozabnega, širila dobri glas o njih.
Kontaktne podatke lahko dobite na njihovi fb strani https://www.facebook.com/smileandgo/
LP, Nina