Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Na pomoc, zafrknila sem indijancke

Na pomoc, zafrknila sem indijancke

Se da se kaj resit?

Beljaki s sladkorjem se niso hoteli stepsti v trdi sneg. Verjetno zaradi enormne kolicine sladkorja. Sirup sem pa verjetno prekmalu vlila, nisem imela termometra, pa se zivci so mi igrali na polno, ker delam 5 stvari naenkrat. Dala sem not zelatino v prahu, pa se masa noce in noce strdit. Je tekoca, kot za palacinke. Kaj lahko naredim? To je toliko cukra notri, da se za pujse ni, naj samo vrzem stran?

Pa v slaščičarno.

Verjetno res ni za jesti, cuker, želatina, pa še sirup. Šola za drugič. Žal.

Avtorica, probaj s tem narediti kokosmakronen, das v maso kokosovo moko, naredis kupcke, nato pa v pecico. Tako da imas kokosove piskote. 🙂

Jupiiiii masa se je v hladilniku strdila in uspeli so mi pritlikavi debeli indijanci. Delala sem cokoladno torto Rok (na kulinariki je recept), tako so mi ostali beljaki. Ker mi jih je bilo skoda vreci stran, sem si sla zivce kravzlat s sladico, ki je ne maram. Sta bila pa otroka vesela. Hvala za nasvet, bom naslednjic probala kokosove piskote. To torto veckrat pecem, ampak do zdaj je beljake pecene vedno pojedel moz. Zdaj pa ni vec na tisti beljakovi dieti in nisem vedela kam z njimi.

New Report

Close