Kranjčani, poznate MLEČNO restavracijo v KR?
Zadnjič sem se ustavila tam na kosilu. Grozno. Poslabšali so se! Hrana nezačinjena, obup. Solata omledna, ne kisla, nikakršna. Pa kako lepe spomine imam na Mlečno! Kako radi smo tja hodili na malico!! Je pa seveda res, da je bilo to 20 let nazaj! Pa štruklji, se jih spomnite? Kako so bili dobri! Za prste obliznit! Orehovi, skutini, kar sline se mi cedijo po njih! No, zdaj so zanič. Suhi, brez okusa. Najbrž imajo drugo kuharico ali pa se jim gladko je.be za klientelo.
Če imajo zdaj tako zanič hrano, potem naj še cene spustijo.
Prav razočarana sem nad njimi:(((
Ja no če si bla tm dvajset let nazaj je pa res neumn pričakovat, da bo še danes štrukle delala ista kuharca. Kva pa če je imela kuharca že takrat 55 let? Kolk je pol dons stara??? Ja 75 let in je v penzij a ne? Madonca no…
Kar se pa Mlečne tiče – to je tista restavracija ko greš od Globusa v mest a ne? Na desni? nasprot gostilne kot al kva je že?
Men tam neki nikol ni blo. Če b rada dobre štrukle jedla pejt h Ančki v Šenčur. Je za prste obliznt. Ko grem v Slovenijo, ne variante da se ne b tam ustavli pa šli jest. Aja, samo moraš pa v nedeljah se obvezno naročit pa rezervirat, ker mi smo že tut uro in pol čakal na prosto mizo.
Ah dejte ga no lomt. Pejte na njihovo www stran, pa si mal poglejte meni. So kreativni, vedno se nekaj najde za tak al pa drugačn okus, restavracija je non stop polna, mimgrede pa še razvažajo nakrog. Price/performance je top! Logično je, da kvaliteta kdaj pa kdaj zaniha, ampak v overallu je pa dobiš velik muzke za ta dnar. Na štrukle pejte pa na planino Prevala, najlažje z Ljubelja po Bornovi skoz tunelčka. V salonarjih nau šlo, v gojzarjih pa. Ančka iz Šenč. se skrije pted tisto umetnino tam gor. Svež skuta, brusnična marmelada pa za znoret dobr štrukl. Kranj … najboljš it v Špatovo restavracijo pa McD, pa v Pinkija, al pa na Labore na jufko NOT! Res dobra in pocen domača domača gostilna je Pr Bajdu, v Seničnem, nad Golnikom. V Kranju take žal ni. Gor se pa splača zapeljat. Tam si en, dva, tri.
Boljš bi bilo, ko bi šla v gostilno Kot, ki je nasproti Mlečne. Imajo kosila vsak dan. restavracija Špar, poden, da ne govorim o restavraciji Tuš, za kozlat. Kebab nebotičnik na Laborah se je zelo zelo pokvaril. Pinki je v redu, še vedno.
Pojdite v Brunarico na Kokrici, poceni in dobro, prijazni natakarji. Da ne govorim o Vivi to go, dobr, da so zaprli…