Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj v službi jeste za malico?

Kaj v službi jeste za malico?

Kaj v službi jeste za malico?

Nimam malice

Obicajno nic.

Malicam v menzi. Vsak dan se najde kaj primernega.

No, lukne od sira kdaj pa kdaj zapašejo…

ponavadi nič, včasih si prinesem kakšen jogurt, žitno tablico ali pa grem v trgovino po štručko

Saj je logično, če nič ne delaš in visiš le na monu, tudi jest ne rabiš. Mimogrede, kaj je pol za napihljivimi konji, se je po tvojem vzoru kateri preveč napihnil in počil?😁😁😁

Drugače pa rata problem, če ni organizirane prehrane, meni se recimo na toplo malico najjvečkrat ne da vozit, kaj bi pa zjutraj kupil v trgovini, da bi mi pasalo, pa tudi ne vem več.

Saj tako je, že tako gledaš pol teh lenih bab, kaj se ne razlezejo, tako da je bolje prismodovat z nič hrane, če že niste za nič in nič ne delate, pa še betica je prazna, tudi ta ne rabi nobene energije, ne?

Šobsko solato sem si pripravila in prinesla v službo.
Prav osvežilno, v teh vročih dneh.

Največkrat grem kr nekam vn kaj pojest, včasih kaj konkretnga, včasih manj, včasih mi pa tud “tašča” kaj dobrga prnese, sam to je potem še za ostale v pisarni 😉

Saj tako je, že tako gledaš pol teh lenih bab, kaj se ne razlezejo, tako da je bolje prismodovat z nič hrane, če že niste za nič in nič ne delate, pa še betica je prazna, tudi ta ne rabi nobene energije, ne?
[/quote]

Očitno tudi ti nič ne delaš in za tvojo slamo v betici malica ni potrebna?

Saj je logično, če nič ne delaš in visiš le na monu, tudi jest ne rabiš. Mimogrede, kaj je pol za napihljivimi konji, se je po tvojem vzoru kateri preveč napihnil in počil?😁😁😁

Drugače pa rata problem, če ni organizirane prehrane, meni se recimo na toplo malico najjvečkrat ne da vozit, kaj bi pa zjutraj kupil v trgovini, da bi mi pasalo, pa tudi ne vem več.
[/quote]

Kot sem ti ze vceraj napisala – saj bo boljse in bos kdaj drugic bolj natancno prebral – na linku je bil tocno tak odgovor, kot je avtor spraseval. Ja, je spraseval, ce je to kaznivo in link je bil tocno na clen zakona, ki je dolocal kazen za tako dejanje.

Eni v menzi, eni si prinesejo sendvič/kruh/ribe(konzerve)/rogljičke/zavitke/velike solate(najrazličnejše(kupljene v plastični posodi ali zmešane doma)/redkeje kuhano hrano od doma (model je mel zadnjič ješprenovo rižoto), skupaj pa imamo tudi turško kavo in velikokrat so kakšni priboljški, ki jih pač kdo prinese. Včasih se kdo zmeni in naroči (pizzo ali kakšno drugo hitro hrano), ampak ni vedno možno.

Kot sem ti ze vceraj napisala – saj bo boljse in bos kdaj drugic bolj natancno prebral – na linku je bil tocno tak odgovor, kot je avtor spraseval. Ja, je spraseval, ce je to kaznivo in link je bil tocno na clen zakona, ki je dolocal kazen za tako dejanje.
[/quote]
Seveda, kako pa naj berem namesto tebe, če nisi sposobna preprostega razumet, da gre za bedasto temo bedaka, ki piše nekaj da pač piše? In kaj misliš, koliko je bilo tisto tele veselo tvojega vsiljevanja z uradnim linkom ali si morad s sliko drugega še slabšega vsljivega teleta samo sebe prikazala, kot vedno, s tem rinjenjem kot fašnk v nebesa?…jaoooo😁

Seveda, kako pa naj berem namesto tebe, če nisi sposobna preprostega razumet, da gre za bedasto temo bedaka, ki piše nekaj da pač piše? In kaj misliš, koliko je bilo tisto tele veselo tvojega vsiljevanja z uradnim linkom ali si morad s sliko drugega še slabšega vsljivega teleta samo sebe prikazala, kot vedno, s tem rinjenjem kot fašnk v nebesa?…jaoooo😁
[/quote]

O teletih govori in pise tisti, ki misli, da so vsi taki, pa niso. Obicajno je tak le tisti, ki druge obklada s takimi vzdevki.

V službi imam kosmiče, tiste hoferjeve s sadjem, pa riževo mleko, pa skodelico, pa žlico 😉
Včasih vzamem kaj sadja od doma, če je sezona.

Imamo organizirano prehrano, en dan prej naročim meni, na izbiro imam osem različnih.

Danes imam s seboj polnozrnat kruh in aljaževo salamo+sir 😛 Imamo hladilnik in mikrovelo, pa bo pasal topli sendvič 🙂

Nimamo menze, niti blizu nič primernega. Ponavadi doma narejeno juho, rižoto, pito (lahko si pogrejem v mikrovalovni), sadje, solato, sir in sirne namaze…

Skuhajo drugi. Jaz si samo izberem, vsedem in pojem.

New Report

Close