Mrmelada se neče strditi
Cukra sploj ni dala, ker ona se gre “zdrave prehrane”, le da še makaronov ne zna skuhat,kot polovica ba danes, kaj šele marmelado. Iz jurke s preša mošt, kot iz vskega grozdja😁, ne marmelada, če pa že, potem pa veliko cukra not ali pa želina.
[/quote]
al pa jo pečeš v pečici tako dolgo, da izpari in se zgosti, lahko tudi kuhaš, sam tam je pol treba stalno mešat
al pa jo pečeš v pečici tako dolgo, da izpari in se zgosti, lahko tudi kuhaš, sam tam je pol treba stalno mešat
[/quote]Nič ne moreš pečt nobene marmelade, to je treba stalno mešat, gostejša je, bolj moraš mešat, sicer imaš zažgano, naj bo v pečici ali zunaj. Da pa iz mošta kuhate marmelado, mi je pa malo mimo, ne rtečem da se ne da, če nasipaš notri cel kup cukra in še želina in se bo zgostilo.