imate okus in stil za hrano?
Včeraj sem se ravno menila z mojo kolegico. Recimo ste ljudje,večinoma ste taki,ko je debata recimo o pizzi,vsi veste kje so dobre,kakšne so. ko jeste pizzo,točno veste,ta ni dobra ta je zanč ta ne. Isto s kavami. Eni prisegajo na Barcaffe,eni na Illy,so ljudje ki sploh ne bodo pili kave če ni barcaffe,ste tudi taki ki vedno kupujete izbrano. Zase sem ugotovila da sem čisti runkelj. To že kot otrok. Meni karkoli daš za pojest pojem. Tudi ko smo hodili kam k drugim družinam pa so druge kuhale ženske,al pa recimo moje dve babice pa teta to je ko dan in noč,kuhajo različno,moja teta je sploh porazna ona nardi nemogoče kombinacije,jst vse pojem. Tudi s pizzami,pojma nimam kera je bla dobra in kera slaba. Men so vse dobre,vse pojem z užitkom. Isto kave,sam da je kava ni važno kakšna. Sploh me ne zanimajo firme. Kupujem vse,od najcenejše do najdražje. Vse je to men isto. Nimam sploh občutka za hrano,da bi znala “ocenit”. Sploh tega nimam v sebi. Sem ko kanta za smeti,vse mi je dobro. taka sem ba sploh že kot otrok. Futral si me lahko do onemoglosti s čimer si hotel. Jedla sme in zelenjavo,mineštre,enolončnice,limone,korenje,zrezke,krompir,sladkarije.. ni da ni.
Pa vi? Ste precizni pri hrani? znate “ocenit”?
p.s.: sem pa bajsika ja :)) hihhi
Hahaha, avtorica, to si dobro napisala. Govoriš o meni?! Jaz tudi vse po..žr..em. Zame je čokolada – čokolada, ni važno katera, samo da je in to v velikih količinah. Mi je mami enkrat rekla, točno to: “Saj nisi kanta za smeti!”, ker je nakuhala preveč rižote in sem jo tri dni jedla, da je ne bi slučajno stran vrgli. Nisem (pre)debela, suha pa tudi ne.