Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kje v Novi Gorici dobre pizze?

kje v Novi Gorici dobre pizze?

Kam danes v Novi Gorici na dobro pizzo?

K Mikiju, na Cankarjevi ulici pojdi.

Žogica v solkanu. Če ti pa ni odveč 10 min vožnje se odpelji do Deskel v pizzerio Vinazza. Daleč najboljše pizze na Goriškem.

Subjektivna ocena.

Eni ne morejo prehvaliti sarajevskih, drugi leskovačkih čevapčičev.
Jaz pa glasujem za svinjski zrezek.

Subjektivna ocena.

Eni ne morejo prehvaliti sarajevskih, drugi leskovačkih čevapčičev.
Jaz pa glasujem za svinjski zrezek.
[/quote]

Glede Vinazze se strinjam da imajo najboljše. Za Žogico pa nevem ker nisem bila tam že nekaj let.

Žogica, v Solkanu.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Tako je ja. Dolga Njiva in Vinazza je super. V Gorici je bolj žalost zadnja leta. Sam neki mikiji pa pikiji albanski

Res je, Vinazza ima najboljše pice daaaaaleč naokrog!

Alexandro v Rožni in Žogica v Solkanu.

dobre pizzde lahko dobiš tudi v alcatrazu na vojkovi 61
so srednje mastne in mehke. priporočam

Po dobro pizzo greš par 100 m naprej, v italijansko Gorico.
Razlika – noč in dan.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Ja res, italijanske so noč, naše pa dan. V N. Gorici ne dobiš več slabe pice (Grad Ozeljan, Rusa hiša, Miki, Zvezda, OK Koral…). V Gorici (I) so pice povprečne, slabše obložene in nekoliko dražje.

V Solkanu je tudi meni zadišala pizza. Res odlična!

https://www.youtube.com/watch?v=mlb5x6RpunQ

Za Margerito mi bije srce…

A mogoče kdo ve katera picerija je bila prva v Novi Gorici?

Smo bili v Ok Koralu, ni bila slaba, ampak velika pica je bila meni manjša kot v ostalih picerijah v katere hodim in sem hodila po Sloveniji (velika pica v velikosti male). Če je pa povsod v NG tako bodo pa povedali novogoričani in novogoričanke.

Pri Verstovsek.

Hm… Mislim, da so najprej delali pizze v restavraciji Pecivo in nato v restavracijah Triglav (Ne obstaja več) in Soča v Solkanu. Trenutno si jo najpogosteje privoščim v D’Obro.

New Report

Close