Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Izdelek dobi novo embalažo, vsebine manj, cena enaka

Izdelek dobi novo embalažo, vsebine manj, cena enaka

To sem opazil že pri mnogo stvareh, od hrane do krem itd.

Danes grem po sladoled, Häagen-Dazs, opazim novo podobo embalaže. Primem lonček in opazim, da po novem vsebuje 460g sladoleda, v starem lončku pa ga je bilo 500g. Cena seveda enaka.

Naj se jebejo, resno.

Tako je. Naj se jebejo!!!

Opaziti je celo, da je embalaža enaka, notri pa manj. Škrniclji pokažejo. Na škrniclju seveda piše prave grame, le cena ni nižja.
To storijo takoj, ko gre v promet.

Zato pa vedno glejte ceno na kg, ne cene izdelka.

Meni gredo take stvari resno na jetra. Enako kraji pravzaprav.

Pravzaprav vse manj kupujem. Čakam na dostavo na domu, od preverjenih dobaviteljev.
Tudi te velike štacune niso apetitlih. Smilijo se mi vsi, ki morajo tam biti cel šiht.
Niti zraka nimajo. Kam smo prišli.

To so prikrite podražitve. Zdaj samo čakam, da se bo nekdo oglasil z monizmom, da te nihče ne sili kupovati tega izdelka.

Eh, naj se, saj vemo, da so plačanci potuhnjeni, kot tile tatovi. Vse povezano.
Tem krajam nasedeš le prvič, ko izdelka še ne poznaš, potem pa ne več, saj bode v oči. Tudi ceno in kvaliteto poznamo v nulo.
Vzameš drug izdelek ali kupuješ drugje.
Tako ga morajo umakniti.
Od sladoledov, jogurtov, zelenjave na kos itn.

Bojkotiram, ko to opazim. Vrečke za čips so čedalje bolj prazne, cene pa višje. Smo ga nehali jesti, itak ni zdrav. Enako vsi Milkini izdelki. Sam še luft je v vrečkah. Če si nekaj vajen kupovat, že v roki deluje prelahko.

Pa zmrznjena zelenjava je vsa 450 gr. Imajo nas za budale.

Pred kratkim grem v Hofer po prekmursko gibanico. Resda je nisem že zelooo dolgo kupila, ampak tokrat je bila vsaj tretjino manjša kot ob mojem zadnjem nakupu. Seveda je nisem kupila in je nikoli več ne bom.

No, hofri pa lidli, se boste kaj oglasili?

Pri Tabascu so šli pa v drugo skrajnost. Vsebine več za 3 (TRI!) ml, cena pa za 1€ višja. Embalaža pa popolnoma enaka.
Sem slučajno opazila, ker delam v trgovini.

New Report

Close