Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Poslabšanje Fructal sirupov

Poslabšanje Fructal sirupov

Ste opazili kako so se Fructal sirupi poslabšali po kakovosti?

Npr. malinov sirup, prej je bil narejen iz 33% zgoščenega malinovega soka, zdaj je ta delež samo še 6%. Podobno je z drugimi okusi, vsi imajo občutno manjši delež soka.

Malinov sirup sestava včasih:
– glukozno fruktozni sirup, sladkor, višnjev sok iz zgoščenega soka 32,00 %, citronska kislina, aroma

Malinov sirum sestava zdaj:
– Glukozni-fruktozni sirup, sladkor, voda, malinov sok iz zgoščenega soka (6 %), jabolčni sok iz zgoščenega soka (5 %), kislina (citronska kislina), aroma, živili za obarvanje (zgoščeni sok iz črnega korena, izvleček hibiskusa)

New Report

Close