Kaj ste danes jedli oz boste?
Hehehe, jaz tudi danes čisto mimo.
Zajtrk: nutella na kruhu in cedevita
Malica: 3* kava in paket piškotov (čokoladnih seveda)
Kosilo: pica
Malica: domače slive?!
Večerja: ostanki od pice
Bom jutri bolj zdravo jedla/živela… Oz. danes živim, ko jem, jutri bom pa samo jedla (zdravo)- če me razumeš, kaj mislim 🙂
Pa lep dan!
Hehehe, jaz tudi danes čisto mimo.
Zajtrk: nutella na kruhu in cedevita
Malica: 3* kava in paket piškotov (čokoladnih seveda)
Kosilo: pica
Malica: domače slive?!
Večerja: ostanki od pice
Bom jutri bolj zdravo jedla/živela… Oz. danes živim, ko jem, jutri bom pa samo jedla (zdravo)- če me razumeš, kaj mislim 🙂
Pa lep dan!
[/quote]
Jst mam dieto. Zajtrk: kaj je to, malica: jogurt in en kroznik zelene solate, kosilo: kumarična solata in par rezin ogrske salame. To je to, sendvič, ki sem ga nardila za šolarja pa sam gledam. Grem na hit še en kufe stisnt.
Ne okol govort…sej dost da mon preberem,pa sem sita 🙂
Jst mam dieto. Zajtrk: kaj je to, malica: jogurt in en kroznik zelene solate, kosilo: kumarična solata in par rezin ogrske salame. To je to, sendvič, ki sem ga nardila za šolarja pa sam gledam. Grem na hit še en kufe stisnt.
[/quote]
Ti si 5 dag salame?😉
[/quote]
Saj bo bolje.
Jaz imam danes zanalašč tak meni. Enemu zob raste, en je šel po dolgem času spet v vrtec in je samo vprašanje časa, kdaj bo zbolel, mož je na celotedenski službeni poti, v službi težijo, sovražim jesen, ki se bliža, imam pms, pa polna luna bo- zato tak jedilnik, ki poboža živčke, da zdržijo… Se opravičujem, ker smetim temo, a sem se morala malo izpovedat.