Ali je kaj boljšega od sveže pečenih palačink?
Eh malo daleč zame.
[/quote]
Jah, jaz se tudi cca 2x mesečno z veseljem peljem v Italijo, če ne na dopust,vikend pobeg, pa v šoping. Pa ne samo po prstace :P. Oblačila, obutev (Sorrele Ramonda, Pitarello, ko grem na dopust tudi kak outlet v srednji in južni Italiji -cunj in obutve tukaj pri nas ne kupujem že skoraj 8 let – predrago, prenavite marže za tisto, kar tukaj ponujajo).
Tudi hrana, čistila, določena druge stvari – nabavim določene stvari samo italijanske ( dobre sire , sploh staran Grana Padano parmezan, pa pršut San Daniele ali Parma, ki je najbolj sladek med pršuti in ima najmanj soli-celo taco za posebne priložnosti ali na tanko narezano za sporti za brbončice potešit )
Pa ne živim ravno ob meji.
Jah, jaz se tudi cca 2x mesečno z veseljem peljem v Italijo, če ne na dopust,vikend pobeg, pa v šoping. Pa ne samo po prstace :P. Oblačila, obutev (Sorrele Ramonda, Pitarello, ko grem na dopust tudi kak outlet v srednji in južni Italiji -cunj in obutve tukaj pri nas ne kupujem že skoraj 8 let – predrago, prenavite marže za tisto, kar tukaj ponujajo).
Tudi hrana, čistila, določena druge stvari – nabavim določene stvari samo italijanske ( dobre sire , sploh staran Grana Padano parmezan, pa pršut San Daniele ali Parma, ki je najbolj sladek med pršuti in ima najmanj soli-celo taco za posebne priložnosti ali na tanko narezano za sporti za brbončice potešit )
Pa ne živim ravno ob meji.
[/quote]
Svoje dni sem več nabavljala v Italiji, kot doma.
Zdaj sem se pa preselila dlje na vzhod, pa tudi da se mi ne.
Jah, jaz se tudi cca 2x mesečno z veseljem peljem v Italijo, če ne na dopust,vikend pobeg, pa v šoping. Pa ne samo po prstace :P. Oblačila, obutev (Sorrele Ramonda, Pitarello, ko grem na dopust tudi kak outlet v srednji in južni Italiji -cunj in obutve tukaj pri nas ne kupujem že skoraj 8 let – predrago, prenavite marže za tisto, kar tukaj ponujajo).
Tudi hrana, čistila, določena druge stvari – nabavim določene stvari samo italijanske ( dobre sire , sploh staran Grana Padano parmezan, pa pršut San Daniele ali Parma, ki je najbolj sladek med pršuti in ima najmanj soli-celo taco za posebne priložnosti ali na tanko narezano za sporti za brbončice potešit )
Pa ne živim ravno ob meji.
[/quote]
Nekdo pa zna uživat, bravo 😉