Najdi forum

morje – julij

ker ste polni idej, verjamem da boste tudi meni prijazno svetovali…Smo mlada družinica, punčka je stara pet mesecev. V juliju bi se radi odpravili na počitnice. Najbolj nas zanima kakšna poceni varianta, miren kraj, možnost da pred močnim soncem pobegneš kam v senco, veliko možnosti za sprehode ki jih vsi obožujemo…primerno pač tudi za malega otroka…Hvala vam za ideje in vaše izkušnje…pozdravček vsem

Jaz imam vikend na Rabu, ki ga bom letos prvič oddajala. Je na zelo mirni lokaciji in primeren za oddih pred mestnim hrupom. V njen z lahkoto prespi 7 ljudi tako, da če se vam bodo na počitnicah pridružili še kakšni prijatelji ne bi bilo problema, pa še stroške bi si delili.
Glede cene bi se dogovorili, ampak računaj okrog 80-100 Dem( 50EUR) na dan. Neglede na to koliko je oseb.
Hiša je dvonadstropna, zgrajena v primorskem stilu, stara a lepo ohranjena. Pač primerna za počitnice.
Opozoriti te le moram, da če nisi navajena miru in bolj Robinzonskih počitnic ti je ne priporočam. Od plaže je oddaljena 10 min z avtom, trgovina je blizu (15min peš), mesto pa tudi okrog 10min z avtom.

Upam, da sem ti kaj pomagala s tem opisom, če pa boš še zainteresirana se oglasi, pa se bova kaj zmenili. Tudi slike ti lahko pokažem.

lp,
Beatrice

Lepo pozdravljena Beatrice
hvala za ponujeno možnost. Ko sem prebrala sem se že videla kako uživamo, vendar žal nimamo takih prijateljev ki bi si želeli počitnice v miru. Čeprav smo mi točno take sorte in imamo radi dolge sprehode in mir, si ne moremo privoščiti da si sami najamemo celo hišo…žal in škoda
lep pozdravček

V Istri, natančneje pri Dugi uvali 20 km od Pule proti Rijeki je majhen zaliv Krnički Porat v katerm je kamp za cca10 šotorov in 10 prikolic z obalo cca 5min peš. restavracija, trgovina v kampu in obilico narave za sprehode. Zaradi zazčlenjene obale kamnita-skale pa je le nekaj metrov naprej možnost nudiranja ker tam ni nikogar. Smo mlada družina pa smo tam vsako leto.

New Report

Close