Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice DOPUST NA HRVAŠKEM

DOPUST NA HRVAŠKEM

Še jaz moram vprašati; kje bi mi predlagali dopust za dva v apartmaju ali ne predragem hotelu na Hrvaškem, da bi bila plaža oddaljena do 150 m, prodnata ali peščena in vsaj nekaj živžava ob večerih v mestu? Pa ne dalj ko do Zadra!

Lepo se zahvaljujem za vsako informacijo.

Ariana

Mali Lošinj?

Zdravo!

Kje – v katerem predelu – Malega Lošinja pa je peščena oziroma prodnata plaža? Mi smo se tudi zanimali za apartmaje v Zagazinjah (mislim, da je to predel samega mesta?), pa so nam dejali, da so plaže na celem Lošinju skalnate.

Ker sem sicer še kot otrok veliko hodila na Lošinj (v Nerezine), mi je ostal v lepem spominu. Zdaj pa imamo 10 mesečnega sinčka, pa me res zanima, kje je kakšna peščena ali prodnata plaža…

Mogoče veš tudi za kakšen konkreten apartma, ker na internetu jih je res ogromno…

Lep pozdrav!

N.

Ariana, poglej si nastran http://www.pika-balog.si Turistična agencija je specializirana za dopuste na hrvaški obali. LP Peter

Biograd? (le pol ure naprej od Zadra)
Ali pa Tribunj?

Uf,predlagam Poreč-zelena laguna.Blizu je,pa lepo.Midva s fantom sva lani bivala v enem zelo preprostem hotelčku-starem,vendar je bila hrana odlična.Plaža je oddaljena komaj nekaj metrov,oziroma je zraven hotela,za večerne zabave pa samo nekaj metrov stran-center zelene lagune kjer so stojnice,živa glasba,veliko sprehajalcev…skratka-dolgčas ni.Tudi v hotelu se dogaja do polnoči-ponavadi je živa glasba.Nama je bilo kljub preprostosti zelo všeč-poudarek na hrano-samopostrežni zajtrk in večerja.Mmmmmmm!Komaj čakam da grem spet-sicer v bolj fancy hotel,ampak na isto mesto.Cena je zelo ugodna-mislim da sva za en teden dala polpenzion za oba okoli 120.000 in to v najboljši sezoni-začetek avgusta.Hotelu se reče Delfin in ima lepo lokacijo-poleg plaže.Če imaš raje kaj bolj udobnega in dražjega,se odloči za hotel Laguna gran Vista ki je v celoti klimatiziran,v sobi imaš telefon,satelitsko,fen za lase…itd…Ampak jaz itak v hotelu samo prespim tako da mi je vseeno kakšen je.Tam se itak skoz dogaja,tko da…Aja,tam si lahko sposodiš kolo za 1,2 4 ali 8 ur in greš do mesta Poreč-tam pa je res lepo!!!Razmisli!

Vem za Poreč. Midva sva bila prvo leto. Sej nama je bilo vse všeč, razen dostopa v morje in samega morja. Niso se nama “dopale” skale v morju, ker sva bila vsa porezana, sicer je pa res zelo lepo in živahno mesto in nasploh je Poreč lep, le….
Sedaj ko sva bila 3 leta zapored na Rabu, se sploh ne moreva pripravit da bi šla kam višje od tukaj.
Sice rpa izgleda da bova šla ponovno na Rab ali pa morda Pag!

Čikat in Sunčana uvala.

Lep pozdrav!

Pag -mesto Pag je enkratna izbira. Če si h0očeš ogledati apartma ali sobe v hiši takoj ob morju, 1000m inzven centra pojdi na stran http://www.tgp-matulji.hr. Plaža je nekaj metrov oddajlena – prodnata. Če imaš raje gužvo na plaži pa je do mestne plaže tudi manj kot 400m. Lep pozdrav!

Anita

New Report

Close