Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice zaton pri Zadru oz Ninu

zaton pri Zadru oz Ninu

Dober dan, prosim vas za informacije in nasvet glede zationa pri Zadru(Ninu), kajti na dopust se odpravljamo začetek julija, z 2 otrokoma, takrat starima 7 in 12 mesecev. Kakšna je plaža( kamni v vodi, ježi, mivka,…?), kako je nasploh kaj tam ( kaj sence na plaži, miru itd), saj naj bi bilo priporočljivo ravno družinam. zelo se vam zahvaljujemo za informacije

hv ala

ej…kako ti je pa uspelo dva otroka: 7 in 12 mesecev???

Nista oba moja! Gremo s kolegi- en par ima oz bo imel takrat starega 7 mesecev, moj bo pa 12!

Mi smo bili tam lani z 1,5 let starim sinom, najbrž bomo šli tudi letos , ko bo star 2,5 in ta mali 10 mesecev, celotno naselje je idealno za otroke, na plaži je ob vodi sicer v misvki tudi pesek na določenih mestih in malo pika, ampak naš sin je po treh dneh po plaži tekal hitreje kot jaz (beri: mene je malo pikalo, njega pa nič)
Edini problem je kar visoka cena najema (vsaj bolj v sezoni)
Helena

Pozdravljena!

Mi smo pred dvema letoma hoteli v Zaton, sredi januarja smo se zanimali za rezervacijo, pa je bilo vse ustavljeno – hrvatje namreč rezervirajo veliko število mest za “tujce”, kot so avstrijci, nemci, italijani,…, tako da tja nismo šli, smo pa šli blizu Zatona – v Sabunike, v privat apartma, kjer je blo res super. Mir, plaža kakršna hočeš – lahko beton, mivka, blato, apartma krasen. Za otroke je res idealno. Edina pomanjljivost je, da ni nobene sence. Enkrat smo šli pogledat v TN Zaton, kjer nas je motila gneča, voda je bila skaljena, zvečer je glasno.

POZDRAVLJENA MOJCA!

Prosila, bi te če je možno dobiti kakšne informacija (za koliko oseb je apartma, oddaljenost plaže,tel. št…) od privat apartmaja v Sabunikah.

Apartmaji so štirje: za 2, 4, 6 in 8 oseb. Mi smo bili tam že dvakrat – prvič v apartmaju za 2 osebi (soba z zakonsko posteljo, dodatno ležišče v predprostoru), drugič pa smo bili v apartmaju za 4 osebe (soba z zakonsko posteljo, ležišče – kavč za dve osebi in še eno dodatno ležišče v predprostoru).
Zraven lahko dobiš otroško posteljico za otroka.
Cene so ugodne – od 50 bivših mark/dan dalje, cena je enaka skozi celo sezono.

Najlepša hvala za pomembne informacije, mogoče imaš še njihov telefon?

Telefonska številka je 00496205284843 (trenutno se nahajajo v Nemčiji).

Sabunike je zagotovo tudi na netu – v iskalnik odtipkaj in se ti bo gotovo kaj našlo.

Lidija,

to je eden izmed najboljših krajev za počitnice z majhnim otrok. Plaža je peščena, ponekod drobni kamenčki, morje čisto, nikjer ježkov ali meduz. Vsako jutro plažo tudi čistijo. Imajo neverjetno veliko možnosti za razvedrilo tako za otroke kot za odrasle. Veliko majhnih restavracij in trgovinic. Kamp je čist in urejen, prav tako apartmaji.

Pa uživajte!

Vse je res usper, cene apartmajev pa so ubijalske – 138.000 za 3 osebe/1 teden.

Sandra, Kocka
ali ima katera od vaju telefonske številke ali e-mail naslove, aparatmajev za 5 – 6 oseb?

AQ je možno na plaži vsaj najeti lež
žalmike in senčnike?

Koliko je oodaljeno od plaže.

Tule vse piše .

Ali iamte kake informacije o kampu- telefonsko za rezervacijo, drugi podatki?

To mi delej jst sm bil tut v sabunikah, pa smo sli enkrat v Zaton, res d BEST.
Pa se v redu folk je tam.
LP Darko

New Report

Close