Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice cres-avtocamp Bijar

cres-avtocamp Bijar

A bi mi lahko kdo opisal kakšen je camp, plažo, morje in nasploh o samem campu saj bi rada letos odšla na nek novi kraj in camp!
lep pozdrav in hvala

Ej u ta kamp hodva z punco že 5 leta, ona pa je prej s starši hodila 15 let!Kamp je zakon!Ni lepšega kraja na svetu kot je Bijar!Jst nočem nikamor drugam na morje kot na Cres!Plaža je zakon, morje čisto, da bi ga pil!U kampu pa tak mir!Pa senčka!Men u Bijarju nikol ni vroče!Če boš šla sem ti ne bo žal!!!!!

Lepo bi te prosila če bi mi še lahko opisal morje, to mislim tako, ko greš v morje je trava, kamenje, pesek?Kajti če je trava mene ne dobiš v vodo!Ali veš mogoče že za cene tega leta in kje bi jih lahko dobila. Za odgovor se ti že v naprej zahvaljujem!!!!!!!!!!!!!!!

lep pozdrav

Nobene trave!Plaza je kamnita!Velke skale!Po tleh pa kamenje, pa skale, nobene trave!Pa čisto morje!Full dobr!A greš s fantom na morje!!Mogoče bova pa isti čas na morju!!

Pa v kampu je full dobr!Borov gozdiček, senčka!Mir!Dva objekta v katere so tuš kabine WC, zunaj je za posodo pomivat!Vse kar rabiš v kampu!Tut igrišče je!
Če si želiš mal žurke greš u Lošinj!PA tko no!U glavnem zakon je!!

New Report

Close