MEDULIN
Hojla!
Mi smo bili v hotelih Mutila in Belvedere kar nekajkrat. Glede na to, da nas je 5, smo imeli 2 povezani sobi, kar je zelo dobro. Hrana v hotelih je dobra, plaža je peščena, v vodi je mivka. Drevesa nad plažo dajejo dovolj sence. Mene moti le to, da se obala zelo zelo počasi spušča in je treba kar precej časa pešačiti, preden lahko zaplavaš.
Lepe počitnice!
LP
L
Mi smo bili v hotelu Medulin, pa je bila za nas to dosedaj nalepša izkušnja, kar se tiče hotelov! Ker smo štiričlanska družina so nam dali “skoraj apartma” ( dnevna z dvema ležiščema, kopalnica z wc-jwm, spalnica, balkon- mimogrede lepo z mizo, stolčki in ležalnikom..okusno opremljeno..), hrana je bila dobra….ostalo pa tako, kot ti je napisala že leaA…..
LP
v medulin hodim že 10 let, navadno v apartmaje. zvečer kakšnega posebnega dogajanja ni. imajo Summer club-gre za teraso z živo glazbo, kjer se pleše na plesišču, zraven pa je diskač. vsako poletje postavijo nekakšen lunapark in štante, to pa je to. v okolici medulina (valkani, verudela..) so dogajanja na plaži, kjer se mladi zbirajo, najbolj obiskan kafič je Serpente, od diskača pa Cult (kalt)-10 min z avtom iz medulina, ki pa zaživi okrog 2.30h zjutraj. če si mobilen (imaš avto), lahko vsako noč preživiš kje drugje. če pa imaš majhne otroke, je zadosten lunapark, splača pa si zvečer ogledati tudi pulo, kjer so ponavadi kakšni koncerti, modne revije..