Najdi forum

otok vis

Ali je kod letoval na visu? Kako se vam je zdelo? Kje priporocate namestitev? Kaksne so cene, plaze? ali je res, da so vsi objekti potrebni obnove?

hvala za odgovore

sam to ti povem, čist noro! Jaz sem bla tam že ene 10-krat!!!
Kot v raju, ekstaza!

oj
komiza na visu je super, le kapacitet je bolj malo, tako da je verjetno ze vse polno…. ah, objekti so pa taki kot pred 20 leti… ne novi, star:-)) vis je super ce hoces da se ti cas malo ustavi in uzivas v lenarjenju…
se vidimo letos na visu:-))

men je pa glih drug del Visa bolj všeč, ne komiža, najbolje da spiš nekje privat ob morju, svetujem ti, da greš s kakšnimi domačini z čolnom okrog otoka. Tam so nori zalivi: Stiniva, Mala in Velika Travna, Srebrena, Zaglav, Smokvica, Stončica, Milna, Rukavac, potem pa še manjši otočki poleg: Budihovac, modra špilja, zelena špiljaitd. Potem je še na otoku dosti za videt: medvedja špilja, stare znamenitosti itd. Tam se čas res ustavi. Vedno je isto.

Ampak,če pa misliš tam žurat, pa ne bo nič!!

Hello!
Ima mogoče kdo telefonsko od kakšnega apartmaja?
Prosim, javite na e-mail.
Hvala in lep pozdrav, bb

http://www.apartmani-hrvatska.com
ww.ljeto.com

veš, tudi, ko prideš tja greš lahko na turistično agencijo in ti oni tam zrihtajo, oz. kakšni domačini že čakajo pred ladjo in ponujajo prenočišča! Odvisno, kje želiš biti, v privat hiši, apartmaju, hotelu, ob obali, na celili, oz. tudi na katerem koncu Visa. Npr. apartmaji so mislim da na Milni in v Komiži, to pa je na drugi strani mesta Vis in Kuta, kjer sem prenočevala jaz. Jaz ti lahko povem naslov, oz. cifro od tistih, ki smo mi pri njih spali, če te zanima. Pišejo se Jerkovič- lahko vprašaš npr. tudi na informacije za turistično agencijo, do tja pa ne vem, če je prišel že internet!!!

New Report

Close