Najdi forum

Dalmacija 2

Serbus

Nekje po koncu prvega vala izpitov (zacetek julija), se nameravam odpravit na potep proti dalmaciji. Načini potovanja :zu fuss,vlak,avtobus,štop,ladje…
Vse skupaj sem si zamislil nekako bolj spontano-nenačrtovano ter predvsem polno zabave.
Trenutno sem še brez sopotnika/ce, torej če je kdo zainteresiran za isto stvar… [email protected]

lp

zivjo !!
A mi lohk kaj vec poves .
Kaksn je nacrt .
pis na email

Serbus Matto

Kaj več ti žal ne morem povedat, ker še sam ne vem. Načrt je tak, da načrta ni. Zaenkrat je vse kar ti lahko povem zapisano v zgornjem postu.
Če te kaj konkretno zanima vprašaj, sicer pa bi se o nekakšnem načrtu itak dogovorili s sopotnikom.

lp, Free Willy

To je pa tudi najboljše-da načrta sploh ni, pa greš pred nosom in za ritjo in kamor te pot ponese, te ponese. Dogaja se povsod!Fanta veselo na pot! Zakaj ne gremo raje avgusta vsi skupaj? Pa se sabinco s sabo vzamemo?
lp pepi

YO!
Pepi cudovita ideja .
Skerga konca si ti.

Jaz iz Primorske, pa Ti? A je to spoloh pomembno?

ja folk, jaz sem tud še tuki. še jaz…

pa skoraj bi blo bolš it avgusta. če ne druzga, še vsaj voda mal ogreje, a ne?

Lep pozdrav vsem !

Razlog, da sem ustvaril novo temo in nisem raje vpisal post pod temo Dalmacija, je ravno ker sem neučakan in mi je konec avgusta preprosto prepozno. Ideja, da bi se na pot podali v četverici je super, le štopanje potem odpade.
Zdaj me pa zanima, kako ste kaj fleksibilni glede termina ?

PS za SAbino: Mislim, da te za hladno vodo julija ne rabiš skrbet, sicer pa je takrat itak tako vroče, da je hladnejša voda prava poživitev.

lp, Free Willy

Čau!
Zakaj delamo probleme tam, kjer jih ni?Tole glede četverice, ki štopa se pa motiš-lepo dva po dva v paru; en tip pa ena ženska ali pa tipa proti ženskam-kdo prej pride na cilj. No ja, mogoče bi bil problem, ker ne bi imeli načrta,ampak bi se ustavili tam,kjer bi bilo lepo in zanimivo…vse se da ustimat.
Bi bilo pa vredu, ker bi bil tako le en šotor-če bi spali v kampih.Ni pa nujno. Jaz recimo sem imela lani s seboj(ko sem bila sama) samo spalko, spala sem pa včasih na plaži, včasih pod kakim drevesom, pa na trajektu, ki je bil parkiran v zalivu…skratka ni problema. Preko dne si itak bolj ali manj aktiven in lutaš naokrog, ali pa sploh ne, in poležavaš na vročem sončku, tako da si ponoči 100% utrujen in trdo spiš, ne glede na to, če je trdo ali mehko :)) udobno sem misla.
Prehrana Willy: pizze, sendviči, sadje iz tržnice,…včasih te tudi kdo povabi na kako večerjo ali ti odstopi sendvič na plaži,…skratka, se dogaja.
Glede termina:jaz sem že povedala, da pred 15.8. ni šans za več kot tri dni, sicer pa -zakaj ne bi šli dvakrat? A je kje problem?
pa lep pozdrav pepi

ojla!
ja mislim, da bi bila to kar huda ideja.lahko bi šli vsi skupaj štopat, ker menda da so z avtom same sitnosti, vsaj tako so mi rekli.
lahko pa bi šli recimo konec junija vsaj za vikend, pa magari samo do istre in bi sploh vidli, če si znamo narest žur al ne?! a ni res?
kdaj pa imete drugač konec izpitov? tko, da bi lahko mal okvirno računali? če bom pridna ( ja itak:) ) bom jaz že 30.6. gotova. a je to ful pozno?!

al pa če imate kakšno drugo idejo za “uvodno potovanje”, oz. spoznavanje.
mal predlagejte.

čav, sabina

Dobra ideja Sabina; najprej eno krajšo turo za relaksacijo po izpitih, potem pa še lahko eno tadalšo v avgustu. Ok, za podrobnosti in srečanja, pa se lahko prek mejlov zmenmo.
V to, da bomo znali narest žur pa ne dvomim.
Do takrat pa pridno izpitke delat. 😉

lp, Free Willy

CAO!
Sabina ja odlicna zamisel !!!!
FreeWilly se strinjam s tabo !!
Glede izpitov bom pa tko reku da jih nimam ker sm 8. maja koncal z vojsko studij me pa vrjetno se caka.Pa se to me zanima kok sta kej stara jst jih imam 21 pa vidva.
Upam da nam rata izvest ta RoadTrip na stop al kok:)
Mejta se
CAO!!

Hallo???
A name si pa pozabu, al kaj? Jaz bi tudi šla. Drugače jih imam pa tudi 21. Pa mislim, da Willy tudi, Sabina pa malo manj. Imam prav?

Serbus

Ja prav si povedala glede starosti. Sicer pa seveda greš zraven, če boš le čas mela. Bomo pravi 4 mušketirji… hmmm al so bli trije ? Kateri pa so potem bili štirje ? Turtles želve ? Ok, whatever.

Zdaj se je treba pa le še dogovorit za eno srečanje, kjer bi se lahko v živo malo glede termina kregali. hehe

lp, FreeWilly

CAO!!!
Ne bit jezna pepi nism pozabu nate !!!
Se prav smo stirje ql !!!
Ce nam rata bo to res en velik zur.
Glede srecanja se pa srinjam s tabo Freewilly.

ok folk!
očitno smo že čist usklajeni! jaz predlagam…a je še prezgodaj? no, kaj pravite na vikend 7., oz 8. junija? vsaj, da bi prišli mal V Lucijo pogledat? najbolš, da poveš, pepi, kdaj nas misliš kej okrog vlačit.
matto, iz kje si pa ti? da vidim, če bi se lahko že skupej peljali:)

aja, potem sem očitnio najmlajša (smrk…), jaz jih imam namreč 20.

čav, sabina

CAO!
Iz Ribnice sm.
No 40km iz Lj prot Dolenski. Sam tok za info:)

oj!
pa smo se našli: cela slovenija: gorenjka, štajerc, dolenc, pa primorka. čist ql ekipa. no, pa pridite v lucijo mal pogledat. jaz imam čas tisti vikend okrog 8.junija. pa kaj zdej, se boste z avtom okrog vozli, al bomo kaj štopali? tko, za uvod…

oj! jaz sem mislila z vlakom uletet tisti vikend. drugač se morm ful vzorno obnašat, k sem še voznik začetnik:)
čav sabina

Cao!
Ja z vlakom tut ne bi bla slaba ideja.
Si bl free ane pa vecji zur je na poti do tja.

če greste z vlakom obvezno vzemite s seboj nekaj za preganjanje dolgčasa (karnister vina???) ker se tista škatla tako počasi cijazi čez notranjo hrvaško da znoriš.

ne mi zamerit, ampak čisto preveč komplicirate s tem planiranjem. Dalmacija je pa ja tako blizu, da se v sredini tedna odločiš da greš za vikend namesto v Ljubljano na žur na Brač v kak vikend… hm, ko bo pa avtocesta pa sploh

aja pa če mislite štopati jadrnice, vedite da je težko, ker mora biti Crew lista vnaprej izpolnjena in policiji “slepi potniki” niso prav nič všeč :o(

Yo
Kdaj se pol dobimo pa skocmo prvo mal na slovensko obalo pogledat .

Cao !!
A pol vela za 8-junij.
Sabina in petra samo vajini gsm stevilki bi se rabu da mam pol od vseh pa da se se kej prej slismo.

New Report

Close