Najdi forum

Mallorca

Zanima me, če je že kdo od vas bil na Mallorci in kako se vam zdi. Gledala sem že kataloge in se mi zdi super, kaj več bi pa rada izvedela od vas. Cene po osebi se za PP paket za neko srednjo varianto gibljejo med 600 in 700 EUR – ji, kjer je vključen letalski prevoz.

Hvala vsem, ki bi mi lahko kaj napisali.

Pozdrav, Vesna.

Živjo,

Jaz sem bila na Mallorci pred 5 leti, a so bile cene takrat občutno nižje. Jaz sem bila okoli 15. avgusta, pa mislim, da sem plačala okoli 85.000,00 po osebi.

Drugače pa midva z možem potujeva izključno po sistemu LAST MINUTE.
Ker imava pač bolj polno življenje, veliko dela s podjetjem , si ne moreva privoščiti potovanja, ki bi bil vnaprej rezerviran. Ko vidiva, da bova imela 2 tedna frej, greva pač na last minute. Ful je ceneje, pa še take fajn ljudi srečaš ( iz Slovenije ), ki so prav tako impulzivni. Tko, da se imamo vedno fajn.

Mallorca mi je bila ful všeč, mogoče je bilo malo prevroče. Če bi se pa odločala, da bi šla še enkrat na Mallorco, bi šla pa reje še desetkrat na Ibizo. A to te pa ne zanima ? Maš ful sanjske plaže, čisto vodo, žur noč in dan, poceni rent a car, pa gas….

Tjani

Pozdravljena!

Jaz sem bila na Malloerci 2 sezoni nazaj in moram priznati, da nisem sla na last minute varianto ampak kar planirano naprej in sicer v sredini julija……..takrat me je stalo en teden , hotel***, polpenzion okrog 500 EUR-ov……..let je bil pa iz Brnika……..sla sem preko agencije Relax…….in nimam se kaj pritozevati, bilo je fenomenalno……..polet je bil ok, hotel zelo lep in cist…..dobra hrana…..zunanji bazen,….cisto na glavni lazi El arenal……..zelo lepe in ciste plaze(pescene plaze),……..cista in topla voda……..zur do jutranjih ur, super diskoteke, poceni ren-t a car, izposoja koles, vodni športi……….superca……..
Tudi drugace je bilo poceni, poceni oblacila za kupiti, čevlji, kopalke, kava v kaficih…to sicer vse na tej El arenal podrocju…………
Je pa zelo drago glavno mesto La Palma……npr. capuccino me je takrat stal 600 SIT……torej okrog 4 -kratna cena kot je pri nas……..

ampak to naj ti ne bo ovira,…………je super lepo tam in letos potujem ponovno tja……..pa lep dopust ti zelim!

Daša

New Report

Close