Najdi forum

Pozdravljeni

Še malo pa gremo na morje. Odločila sem se za Omiš. Marca sem si dopisovala s Piko, ki mi je priporočala kampiranje v Omišu oz. tik pred mestom Omiš. Ali mogoče še kdo pozna kampe v Omišu in Omiš sam? Pa plaže itd….? Bila bi vesela če bi mi še kaj napisali o krajih južno od Splita pa tja do Makarske.
Pa še to! Ali obstajajo tudi kampi v Breli ali Baški vodi?

Petra

Ja pred Omišem je kamp če prideš iz Splita. Kak je ti ne morem povedat, ker se nisem ustavil, je pa ob morju. Naprej do Makarske je za Baško vodo kamp (Baško polje), vendar ga od morja ločijo hoteli, v Makarski je bil nekoč zelo priljubljen kamp, ki pa je zaradi nacionalizacije še zaprt, mogoče je že kak novi lastnik odprl kaj.

No v Baški vodi je kamp urejen kar v redu, je pa kar nekaj čudovitih plaž na poti v mesto, in tudi v samem mestu imajo čudovito plažo.

Velik sončnih užitkov.

Na splošno sem že od 2 prijateljev izvedela, da je v Omišu full brez veze. Oba nista več najstnika ampak okoli 30. Torej, iščeta lepo morje, dobre plaže, dobre restavracije…
Kot sta oba rekla, so plaže bolj zanič, oz. nič posebnega. Zanimiva je reka, ki se izliva v morje.
No, toliko vem, kolikor sem uspela slišati.

New Report

Close