Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice evropska prestolnica

evropska prestolnica

Živ popotniki! Zadnji teden junija bi jo rada mahnila v kakšno evropsko prestolnico npr. London, Amsterdam, … Z letalom ali vlakom … Kakorkoli in kamorkoli, samo da nekam grem. Bi jo kdo tudi rad kam mahnil za en teden, pa rabi družbo?

živjo zana!
zanimiva ideja, ampak cas mi ne ustreza, sla bi pa v berlin. če si premislis glede termina, sem tvoja.
lep dan

Jaz bi šel v Pariz..tudi nimam družbe,…

ZANA JAZ BI TUDI RAD POTOVAL PO EVROPSKIH PRESTOLNICAH-ZANIMA ME GLIH LONDON ALI AMSTERDAM, SICER PA ŠE PARIZ IN BARCELONA. GLEDE NA TO, DA SEM ZAPOSLEN SI BI MORAL ORGANIZIRATI DOPUST. VESEL BOM, ČE MI BOŠ KONTAKTIRALA NA E.MAIL OZ. NA TEL:041/202 645.

LP KLEMEN

A bi sel kdo v Moskvo?

Za kako dolgo? Kdaj? Kaj pa nacin prevoza? Bivanja? Ze imas kaj konkretnejsega v mislih ?

Avgusta ali septembra, hostli, z letalom, za kako dolgo pa se ne vem..najmanj 10 dni.To je zaenkrat samo ideja. 🙂 Odvisno koliko denarja bo na voljo! Itak se dajo vse informacije dobit v enem dnevu. btw koliko si star?

Jest bi šel tudi zraven, imaš že kakšen plan in kako je z vizo.

LP Mat

Po mojem se da London v enem tednu kar obdelat – lohk pa si vzamem tud več časa. Prevoz letalo (raynair), bivanje hostli,….

New Report

Close