Najdi forum

jug krete

zanima me, če je že kdo bil na jugu krete, kako je tam, katero mesto priporočate… imamo dva majhna otroka in bi bili radi čim bližje morju, pa da bi se kaj dogajalo…

Živjo!

Lansko leto je naša družina bila na Kreti – 14 dni!!Tudi mi imamo dva mjhna otroka -3 in 6 let in lahko rečem da smo se imeli fantastično! plaže so peščene..ljudje prijazni….morje toplo! Mi smo bili v Maliji – z avtom pa smo celo Kreto obiskali!

Lahko me vprašaš še kaj ..ne vem kaj te bolj zanima – morje , plaže….

Lp Ana

Mene pa zanima če ste si avto tam sposodili in koliko približno to stane? Kje ste spali,. ste šli preko agencije?
HVALA!

Žijo!

Jaz sem bila bolj na severu Krete. Sem pa obiskala Matalo in Preveli kjer je krasna peščena plaža, primerna za otroke! Je pa Kreta tako majhna, da jo lahko prečešeš prav v kratkim. Avti so poceni, bencin pa tudi! Se splača najeti!

Prijeten dopust želim!
Jessy

Meni pa Kreta prav nič ne sede. Plaže ob hotelih in apart. naseljih so bedne. Marele postavljene v vrstah… Če želiš kaj videti, se moraš cele dneve furati po otoku, namesto, da bi izležaval na kakšni plaži. Če želiš obdelati vse kao “ta bolš” in “ta bl zanimive” plaže, izgubiš ure in ure vožnje. Edina varianta je, da si 1 teden v hotelu na jugu Krete, potem se pa 2. teden preseliš na sever, da imaš vsaj kaj od morja. Sicer se pa samo voziš in voziš.
Kreta je lep otok z veliko zgodovinskih stvari, ki so za pogledat. Če te zanima zgodovina in geografija, potem pojdi na Kreto. Če ne, pojdi raje naprimer na Rodos, kjer je tudi luštno in so lepe plaže, le da se ti ni treba vozikati na lepo plažo ure in ure.

Jug krete je sam pesek in veter. Sicer je lepo recimo v Matali a se nič ne dogaja. Boljše je na severu krete Hersonisos je dokaj dober je veliko zabave pa še vodni park imajo za otroke ravno prav Sicer pa si lahko najamete avto in si malo pogledate kreto za kakšen dan tudi na jug, tam so bolj naravne lepote a kakor pravim vse se dogaja na severu

New Report

Close