Najdi forum

Trajekti na RAB

A kdo ve kdaj vozijo trajekti iz Senja v Lopar (Rab)?
Na spletni strani piše le da vozi 4x dnevno nič pa kdaj.
Se je kdo že vozil?

Kdaj pa vozijo iz Jablanca na Rab?
Predvsem me zanima, kdaj zjutraj začnejo in kako pogosto vozijo.
V avtu namreč nimamo klime.

Hvala.

Začnejo že kar zgodaj, mislim da že okrog šestih in vozijo zelo pogosto, na vsakih 15 minut, če je gužva. Mi smo ponavadi prišli tja ob enih sedmih zjutraj in še nikoli nismo čakali dlje kot pol ure. Se pa potem kmalu nabere kolona.
Mi gremo ponavadi okrog dveh, pol treh iz Ljubljane in še nikoli nismo imeli niti gužve niti se nismo vozili po vročini.

Iz Senja te bo tudi zelo drago prišlo, tako da ti priporočam, da zgodaj zjutraj ob ene dveh štartate iz Ljubljane, in potem lepo pojeste zajtrk, greste na trajekt in ste na Rab-u.

http://www.tzg-rab.hr/ferry.html

To je stran kjer imaš vse o razporedih trajektov iz Senja in Jablanca!

Meni osebno je ljubše iti preko Jablanca in tudi ceneje.

Saj res, koliko pa stane trajekt iz Jablanca c Mišnjak?

Trajekt na Lopar vozi iz Baške (Krk), vozi parkrat na dan v sezoni in vožnja traja okoli tričetrt ure. Je veliko dražje kot iz Jablanca na Mišnjak (Rab) plus imaš lahko smolo pa zaradi burje ne vozi. Na Jablancu pa ne boste dolgo čakali, trajekti vozijo če je gužva non stop. Če odrinete zgodaj zjutraj (še ponoči ali proti jutru) ne boste imeli težav, gre hitro. Ta vožnja traja četrt ure, potem se sicer pelješ čez cel otok do Loparja (pol ure), ampak je lepo in hitro mine.

Če se prav spomnim sva midva dala 79 kun. Oseben avto + oseba!

Jest pa nič ne vem.

New Report

Close