Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Počitnice v Zadru?

Počitnice v Zadru?

Smo štiričlanska družina z otrokoma starima 4 in 2 leti.
Konec junija bi radi šli za en teden na počitnice v Zadar.
Kaj si mislite o tem? Je predaleč? Prosim povejte svoje mnenje!
Že v naprej se vam lepo zahvaljujemo in vas pozdravljamo!

Predaleč ?
Če imate klimo v avtu, ni problem, drugače pa je treba iti ponoči ( 12h-2h),
preko Postojne- Rijeke,…

Dol se pride v 7-8 urah, počasne vožnje,

Dol imam ženino žlahto – 10 km iz Zadra,
ravno včeraj mi je rekel, da so mu odpovedali hišo ( bungalov)
za 3+3 ljudi,
če te zanima, ti lahko dam podatke
( kolikor mi je rekel – 40 EUR/ dan, stroški vključeni)

Lahko pa greste tudi preko Metlike – Karlovac – Plitvice – Velebit. Je kakih 6 ur vožnje. Cesta pa je bolj prijazna kot ob morju.

Če pa vas mika dokaj prazna cesta jo mahnite na Ribnico – Kočevje – Delnice – pa potem dalje na jug. Od Ribnice se zmerno voziš do Zadra 5 ur, če greš vsaj ob 4. uri zjutraj na pot.

Super izbira, tam je morje v povprečju najtoplejše predvsem v krajih med Zadrom in Šibenikom, v glavnem imajo vsi kraji krasne velike borovce, povedati pa bi morala kam želite it. V kamp, apartma, ali hotel. Za kak kamp ti lahko povem.

U glavnem bomba. Pa pejte čez celino, nikakor ob obali, razen če želite uživat v ovinkih, pa štart ob dveh zjutraj ne škodi, če nimate klime v avtu.

Mike,

a lahko prosim napišeš za tiste kampe, ki si jih omenil?

Srnca

Ja seveda.

Če greš iz Zadra na polotok Vir, imaš tam turistično naselje Zaton, neposredno pred njim pa tudi eno največjih diskotek na Hrvaškem, kjer poleti nastopa veliko znanih popevkarjev.

Zaton, je znan kot zelo urejen kamp in ima poseben tretma, predvsem za družine, saj je eden redkih kampov, ki ima tudi popoldanski počitek…

Za Zadrom mi je všeč kamp v Filip Jakovu- imenuje se Đardin.

Nato hitro sledi kamp Crvena Luka, nahaja pa se kmalu za krajem Biograd na moru.

Nato sledi kam v TN Kozarice (Pakoštane).

No da ne bom našteval, bom kar odprl nov topic, in dal link noter (tale, tu spodaj):

http://www.camping.hr/hr/index.htm

pa si poglej, in veliko užitkov na morju.

Frenk,

je ta bungalov od tvoje žlahte prost tudi v juliju (6. -20.7.)?

Petra

Kolikor vem, da ,
LP
Frenk

New Report

Close