Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Francija, Španija,Portugalska, Maroko…

Francija, Španija,Portugalska, Maroko…

Letos poleti se odpravljamo v dežele: Francija, Španija,Portugalska, Maroko-skratka približno v tisti konec. Šli bi s kombijem zaradi večje svobode, prenočevali bi pa pri prijateljih od tam. Skratka bolj “spontana” varianta potovanja.

Iščemo še koga, ki bi šel zraven, da bi si malo razdelili stroške…

lep dan,
Matevž

Kdaj bi sli pa za koliko casa?

Ja, mene bi zanimal, kdaj bi pa sli priblizno?? Kolk ste stari?
Kolk cas ze je zainteresiranih?? lp Penelopa

Pozdravljen,

ne pred 15. julijem in nazaj najkasneje do 20.8. mislim da za kaksnih 14 dni.

lep dan,
matevz

Pozdravljena,

šli bi za kakih 14 dni ali kaj več, kakor bo naneslo vendar pred 15.7 ne moremo iti, nazaj pa moramo biti do 20.8.
nas je pa 3-5 (problemi s časom, denarjem…).
stari smo pa 22,23, tam okrog.

lep dan,
Matevž

OJ,

Koliko pa racunate s stroski na osebo?

hoj!

ej po mojih hitrih izracunih okrog 400 € ali kaksen cent vec :o) poglej mail za vso strokovnost izracuna.

lep dan,
m.

hi

midva s punco tudi razmisljava o potovanju v tisti smeri, pa ce imate se kaksen plac, bi lahk tudi meni poslal mail z tvojim izracunom in planom.

Hoj, se vas je ze kaj vec nabralo? A je ze kaj bolj jasna destinacja?
Mene bi zanimali predvsem Spanija in Portugalska. lp Penelopa

hojla!

ja, nas je ze vec. 3-4 sigurno, ostalo pa je se odprto.
za destinacijo pa… smo sami taki da ne maramo imeti vsega splaniranega. predstavljaj si, da si na morju in gres tja, kamor veter piha… kamor ti sproti zapase pa gres :o)
ampak poskusali bi pa priti v sledece kraje:

>jer u spanjolskoj imamo di spavat u madridu i barceloni i granadi,a u portugalu i u lisabonu i u portu:)) i jos jednom manjem gradicu,zvanom leira!!!!

a si zainteresirana?

toliko zaenkrat pa lep pozdrav,
M.

Slis se zanimivo, ampak vseen je dobr met vsaj okviren plan, posebej ce gre
velik folka skupaj, sicer se je pol vcasih tezko uskladit. A ostali se poznate med sabo? Hmm, aja jaz sem ze koncala faks, se pa cist dobr pocutim med studenti tko da kar se mene tice ni panike, sam bi blo pa dobr it na kak drink prej a ne?
lp Penelopa

ja se poznamo v glavnem. se strinjam. A mi lahko kar e-mail posljes na [email protected]?

lep dan

New Report

Close