dekle za poletje
eh tipična kokoš res. pol pa praviš zakaj te majo tipi sam za kavsat heh.
sej za druzga nisi s tistimi tvojimi kurjimi možgani
btw mam punco in to iz obale.ajoj kaj ta zemlja nosi.ti bi se pa za denar itak tudi s kačo pofukala pa ne blodi klele o enih moralnih.
k si ista k 90 % drugih tupa pleh pička pač
Ne, da sem tupa pleh pička…. Mene pleh ne zanima več! Zdej gledam bl po dobrih bajtah in debelih tošlih! Pa po golf palicah! Ni važn, a je star al pa mlad, važn, da ma fejst debu tošl in veeeeeelicga lulčka.
Da je tvoja punca z (ne “IZ” kot ti praviš) obale pa zdele sploh ni nč pomembn. Kva ma to veze s tole diskusijo?
:)))
Jaz pač ne pomislim vedno le na najslabše…
Če pa tebi prvo pride na misel to, da te bodo izkoristili, če boš šla z neznancem na dopust je pa tvoj problem. Hotela sem povedati samo to, da za fajn se met, ne rabiš vedno denarja oz. seksa.
Pač, različni smo in različno gledamo na to.
Pa btw: nisem Accerola, ampak Acerola.
🙂
sej me nisi z samozadovoljevanjem razpizdila. ampak s tvojimi idejami o pičkah pa une bolne k si pisla.kaj mečem si ga an roke k vsak normalen če je treba pa če paše, tako kot ti masturbiraš. pa reči da ne ! heh acerola ti je pa ful bistvo vsega povedala. boš mogla še malo zrast pa kaj v življenju čez dat da boš zakapirala kaj ti govori. čav
Ej fante lepo pozdravljen!!!
Nic nimam proti temu, da si iščeš dekle za na morje, pa tud to se mi zdi od tebe zelo pozitivno in odkrito, da si povedal, da jo potrebujes za družbo in postljne užitke. Do tuki je vse o.k. Upam tudi, da boš našel dekle, ki te bo zadovoljevala v vseh tvojih željah in da se bosta noro zabavala. moti pa me edino to, da imaš punco, pa praviš, da te ne zanima preveč. To se mi zdi zelo brezveze, da si še z njo,saj to ni normalna zveza. Brezveze, pusti jo in odidi na morje z drugo.Tako bo veliko bolj pošteno do nje in do tebe.
Uživaj in pomisli malo o mojem nasvetu, da svojo punco zapustiš.
Lep dan in velik sončka
Realna