Najdi forum

Lp

Drug teden, 13.07., se odpravljam z družino na Mali Lošinj, Čikat, pa me zanima, če kdo ve, kje bi bile lepe plaže, primerne za dvoinpolletnega otroka, dovolj je tudi par metrov drobnega peska, ha, ha.
S sabo imam manjši gliser, tako , da se lahko odpravim do kakih 10 km od Čikata vstran, zato dostop ne rabi biti z avtomobilom ali peš.

Primož

V Čikatu je mivkasta plaža, za otroke zelo primerna, na obali pa je strahovita gužva, zato meni osebno sploh ni všeč. Pa še mivko imaš vsepovsod na sebi… Peščena plaža je v zalivu Sunčana uvala, kakšen kilometer ali dva pred Čikatom, ampak tudi tu je zelo veliko ljudi (preveč!). Se pa najdejo povsod po otoku kakšni prijetni peščeni zalivčki, čeprav pa prevladujejo bolj kamnite in divje plaže. Če boš malo raziskal otok, boš sigurno našel kaj primernega…

Pozdravljen,

Mi smo bili eno leto na dopustu v naselju Artatore, to je cca 6 km pred Lošinjem. Tam sta dva zaliva, ki sta primerna za otroke. Dostop tja je lahko s čolnom ali pa z avtom. Najboljše pa je, da se s čolnom zapeljete ob obali in sigurno se bo kaj našlo.

Lep dopust.

CC

v zadnjih nekaj letih sem bil večkrat na Lošinju.

Plaže – tiste, ki ji h vsi obiskujejo niso glih… gneča pa to, če pa je možnost čoln, ni problema.

Peš – do konca ceste v Lošinju (cerkev sv. Ivan al nek tacga, potem pa po stezi dol enih 10 minut pa je – plaža in …mir

New Report

Close